Om vurderingeneSiste vurderinger av Agro Øre-Nese-Halsklinikk
Veldig fornøyd!
Lege: Robby Roarsen SkrevetHyggelig leger og sykepleiere og man føler seg veldig ivaretatt. Lokalbedøvelse var ingen problem og inngrepet var raskt. Anbefales på det høyeste!
Effektiv og smertefri!
Lege: Robby Roarsen SkrevetJeg var operert i nese og alt gikk så bra at jeg hadde ikke no smerter mens jeg var operert og etter operasjonen.
Trengte ikke å ta smerte medisiner etter operasjon.
Anbefales høyest!
Kunnskapsrik, trygg og effektiv
Lege: Robby Roarsen SkrevetGjennomførte et kirurgisk inngrep i nesen, skeiv neseskillevegg hos Agro Øre Nese Hals i Asker sentrum. Ble møtt av profesjonelle folk fra første stund, både konsultasjon, inngrepet og oppfølging var veldig bra og vellykket. Anbefales på det sterkeste dersom man har utfordringer med neseskilleveggen.
Dyktig kirurg
Lege: Robby Roarsen SkrevetVeldig kunnskapsrik og dyktig kirurg som utførte en utmerket jobb og bra oppfølging i etterkant operasjon
Traume Nese (Brukket-Knust)
Lege: Robby Roarsen SkrevetFra første konsultasjon til selve operasjonen følte jeg meg trygg og godt ivaretatt. Dr. Roarsen tok seg tid til å forklare alt på en forståelig måte, og det gjorde en stor forskjell for meg!
Selve inngrepet virker svært profesjonelt utført, og jeg setter stor pris på den grundigheten og presisjonen Dr. Roarsen legger ned i sitt arbeidet. Det er veldig tydelig at Dr. Roarsen har høy fokus både på funksjon og estetikk, og det gir meg stor trygghet for resultatet.
Oppfølgingsplanen er klar og betryggende, og jeg føler meg godt fulgt opp i hele prosessen. Jeg er oppriktig takknemlig for omsorgen og profesjonaliteten Argo Øre-Nes-Halsklinikk har vist – det gjør at jeg med glede anbefaler Argo Øre-Nese-Halsklinikk til andre som vurderer behandling.
Tusen takk for at dere har gjort dette til en positiv opplevelse gitt min defekte og skadede nese.