Agro Øre-Nese-Halsklinikk

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Bankveien 1 1383 Asker

Siste vurderinger av Agro Øre-Nese-Halsklinikk

Fantastisk

Lege: Robby Roarsen Skrevet

Profesjonell, god og hyggelig behandling. Ble operert for tette bihuler og har nå fått et nytt liv 🙂 alt gikk knirkefritt uten noen smerter i ettertid. Takk!

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Robby Roarsen Skrevet

Jeg har hatt store plager med bihulene i mer enn 50 år. Etter utallige år med store smerter, ble jeg henvist til denne legen for noen år siden. Han tok mine problemer på det største alvor. Etter to operasjoner som ikke medførte mye smerte, er jeg nå så godt som helt bra. Det er ingenting å gru seg til. Jeg vil anbefale denne legen på det sterkeste.

Virkelig anbefales

Lege: Robby Roarsen Skrevet

Kom for vurdering av skjev neseskillevegg. Ble møtt av hyggelige sekretærer og Robby er vel den først spesialisten jeg har møtt som har vært så jordnær og imøtekommende. Tid for operasjon ble satt opp, og jeg gruer meg, siden det var fult ute av min kontroll. Under og etter operasjonen følte jeg meg ivaretatt av alt helsepersonell på klinikken. Jeg anbefaler virkelig denne klinikken.

Kunnskapsrik og effektiv.

Lege: Robby Roarsen Skrevet

Veldig flink på operasjon og ble tatt veldig mere seriøst enn offentlig.

Var ikke narkose til neseskilleveggoperasjon, men var ingen smerte med lokalbedøvelse og meget fornøyd med hele utførelsen.

Proft, trygt og avslappet.

Lege: Robby Roarsen Skrevet

Har slitt med kronisk bihulebetennelse i 25 år.
Ble operert i februar og har siden vært totalt symptomfri.
Operasjonen var unnagjort på 1,5 t.
Roarsen og operasjonssykepleier fremsto som avslappet, småpratende og trygge gjennom hele forløpet.
Jeg trengte smertestillende samme dag, men etter det var jeg smertefri. Tilbake på jobb (litt korte dager) etter fire dager og som ny (!) etter et par uker.
Anbefaler Agro og Dr Roarsen på det sterkeste.