Agro Øre-Nese-Halsklinikk

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Bankveien 1 1383 Asker

Siste vurderinger av Agro Øre-Nese-Halsklinikk

Dr Robby Roarsen: Dyktig, jordnær og hyggelig

Lege: Robby Roarsen Skrevet

Jeg valgte Dr. Robby Roarsen for å rette opp min skjeve neseskillevegg, samtidig som han reduserte og løftet nesetippen og korrigerte en skjev nese. Operasjonen ble utført i lokalbedøvelse mens jeg var sedert.

Teamet og Robby var varme og støttende gjennom hele prosessen. På operasjonsdagen var jeg litt nervøs, men i deres hender ble jeg raskt beroliget og kunne slappe av. Selve inngrepet var smertefritt. Mens jeg ble operert la jeg særlig merke til at Robby var nøye med detaljer og tok seg tid til å gjennomføre hvert planlagt element presist.

Etterpå ble jeg godt ivaretatt og fikk klare postoperative instrukser, i tillegg til Robbys kontaktinformasjon for henvendelser utenom ordinær arbeidstid.

En uke senere, da gipsen ble fjernet, var forbedringen i pusteevnen enorm — natt og dag. Det kosmetiske resultatet ble nøyaktig slik vi hadde avtalt; nesen ser naturlig ut og alle mål ble nådd.

Det er tydelig at Robby virkelig bryr seg om hva som er best for pasienten, og han opererer etter et regelverk der pasientens beste alltid kommer først. Dyktig, jordnær og hyggelig lege.

Tusen takk til Robby og teamet!

Omsorgsfull og profesjonell

Lege: Robby Roarsen Skrevet

Var hos Robby for en neseplastikk operasjon. Fra første stund følte jeg meg godt ivaretatt og at dette var profesjonelle folk. Alt gikk smertefritt. Anbefales.

Bra behandling

Lege: Robby Roarsen Skrevet

Helt problemfri operasjon på neseskillevegg i lokalbedøvelse. Operasjonen var helt smertefri.
Veldig fornøyd med behandlingen...

Trygg, smertefri og grundig behandling

Lege: Robby Roarsen Skrevet

Jeg fikk åpnet en bihule som hadde skapt problemer over lengre tid, og resultatet har vært utrolig bra – jeg har blitt mye bedre etter inngrepet.

Selve operasjonen gikk smertefritt og rolig, utført med lokalbedøvelse. Det føltes verken skummelt eller ubehagelig, takket være et profesjonelt og dyktig team som forklarte godt underveis og skapte trygghet hele tiden.

Kan virkelig anbefale Robby og teamet hans – profesjonelle, hyggelige og svært kompetente! 10/10

Kompetanse og kunnskap

Lege: Robby Roarsen Skrevet

Det var mye enklere enn jeg forventet. Jeg følte meg veldig trygg med legen og hele teamet. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, etter bare én uke føler jeg allerede en bedre livskvaliteten.