Kase Klinikken

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Telefonnummer400 88 989400 88 9 ...
Prinsens Gate 9, Helsehuset i Moss 1530 Moss

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Kase Klinikken

3 mnd’s kontroll

Lege: Martin Nsubuga Skrevet

Alt bra etter tre mnd. Jeg har nok ikke vært så flink til å tøye leggen som jeg burde, men lover å fortsette. Ble godt informert og ivaretatt under besøket. Skal tilbake om 3 mnd.

Trygt og godt

Lege: Martin Nsubuga Skrevet

Fantastisk god behandling. God informasjon før operasjon og veldig trygg og flink kirurg. Anestesilegene var også veldig flinke. Fikk god beskrivelse av hva som hadde blitt gjort også.

God behandling!

Lege: Martin Nsubuga Skrevet

Jeg har følt meg godt ivaretatt fra første kontakt. Det var fint for meg å høre at man kunne hjelpe meg med mine plager. På operasjonsdagen gikk alt veldig bra. Profesjonell behandling på alle måter, og stor omsorg fra dere alle! Tusen takk!

Grundig doktor!!

Lege: Martin Nsubuga Skrevet

Martin er grundig. Jeg er aktiv og meget «redd» for skulderen min😳og er konservativ i forhold til inngrep med tanke på prognosene og opptrening. Etter undersøkelsen føler jeg meg helt trygg på at jeg er hos rett spesialist👍han forklarer veldig klart og forståelig.

Bra

Lege: Martin Nsubuga Skrevet

Det var et hyggelig møte med både resepsjonen og lege. Jeg ble tilbudt både kaffe og underholdning :-)