Om vurderingeneSiste vurderinger av Magnat Center
Kunnskapsrik og fantastisk lege
Lege: Gisle Granhus SkrevetEtter mange år med smerter etter en ulykke var jeg så heldig å få starte opp med smertebehandling hos Gisle Granhus. Behandlingen har gjort at jeg igjen kan være i aktivitet, samt det å kunne delta sosialt med familie og venner igjen i mye større grad har økt livskvaliteten betraktelig. Gisle er meget dyktig faglig og en fantastisk fin person som virkelig bryr seg om sine pasienter.
Dyktig og empatisk
Lege: Gisle Granhus SkrevetHar fått intravenøs behandling hos Magnat Spesialister i flere år og Dr. Gisle Granhus har kunnskap og erfaringen som jeg trenger som smertepasient. Denne behandlingen gjør at hverdagen blir levlig og smertene holdes på et nivå som jeg klarer å fungere på et akseptabelt nivå, sammen med annen medisinering.
Avgjørende for min livskvalitet
Lege: Gisle Granhus SkrevetDr. Granhus har behandlet min kroniske smertetilstand i snart 10 år.
En IV-behandling som bidrar til at mitt smertenivå er håndterbart i hverdagen. Hans kompetanse og erfaring innenfor fagfeltet gir meg den tryggheten jeg trenger. Han er en behagelig og dyktig lege som tar pasienter med sammensatte, kroniske smertetilstander på alvor.
Min livreddende helt
Lege: Gisle Granhus SkrevetJeg for en fantastisk oppfølging av Dr Granhus. Å leve med CRPS er en utfordring, han møter meg alltid med respekt, ro og profesjonalitet, og det gir stor trygghet. Behandlingen og hjelpen jeg får har hatt enorm betydning for at jeg kan leve et godt og aktivt liv. Jeg setter stor pris på hans faglige dyktighet, og ikke minst den omsorgen og forståelse han viser. Det gjør en stor forskjell i hverdagen min.
Profesjonell og kunnskapsrik lege
Lege: Gisle Granhus SkrevetEn veldig dyktig og imøtekommende lege. Ta seg god tid, lytter til mine bekymringer og forklarer alt på en forståelig måte. Jeg føler meg godt ivaretatt og trygg hele veien samt gir livskvalitet med behandlingen som jeg utfører månedlig.
Mvh
[Navn fjernet av moderator]
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?