Om vurderingeneSiste vurderinger av Magnat Center
Smertelindring
Lege: Gisle Granhus SkrevetJeg er pasient på 67 år som mottar behandling hos Gisle Granhus.
Jeg har veldig nytte av smertebehandlingen jeg får, hjelper for de kroniske smertene jeg har og har slitt med lenge. Dagene mine har blitt mye bedre med den behandlingen han gir meg. Både Gisle og sykepleier føler jeg gjør sitt beste for meg og er lyttende til mine plager
Kunskapsrik
Lege: Gisle Granhus SkrevetEn god lege som hjelper meg i en vond periode.
Jeg er trafikkskadde og har fått mange senskader.
Hadde det ikke vært for den behandling jeg får av Gisle hadde jeg ikke fungert som mamma og nå bestemor samt kone, kjæreste for min mann.
Forbedret livskvalitet
Lege: Gisle Granhus SkrevetBehandlinger hos Dr. Gisle Granhus gjør at min livskvalitet økes betraktelig.
Disse behandlingene gjør at jeg kan fungere tilfredsstillende både, profesjonelt, familært og sosialt. Dette hadde vært vanskelig, om ikke umulig uten behandlingstilbudet som er tilgjengeliggjort hos Dr. Granhus.
Dette er et utrolig viktig behandlingsprogram som i tillegg til det over, gir meg anledning til å være i betraktelig mere fysisk aktivitet enn uten. Dette gir jo da naturlig en ekstra effekt positivt da det å være fysisk aktivt for meg er viktig og også helsefremmende.
Som jeg startet med, disse behandlingene for meg gir helt klart økt livskvalitet!
Kunnskapsrik, empatisk og dedikert.
Lege: Gisle Granhus SkrevetJeg går nå til smertebehandling hos Dr.Gisle Granhus, siden han tok over etter min tidligere smertelege. Jeg har stor nytte av intravenøs og lokal smertebehandling for mine kroniske smerter, som jeg har hatt i flere tiår. Gisle er helt unik som person og smertelege. Han er så dedikert til pasientene og
smertebehandlingen han gir.
Han har stor faglig kompetanse og er oppdatert, han setter pasienten i sentrum, han er empatisk, han lytter og gir råd.
Og det hviler en stor ro over det hele, inne hos Gisle og hos sykepleierne!
Dyktig og tillitsvekkende
Lege: Geir Slapø SkrevetSlapø har behandlet meg for en bevegelsesforstyrrelse i 8 år nå. Han har fra første konsultasjon vært imøtekommende, tillitsvekkende og nysgjerrig. Jeg har kun 4 behandlinger årlig, og jeg opplever at han husker meg godt også på det personlige vi snakker om underveis i timen. Han fremstår som svært dyktig og opptatt av å holde seg oppdatert, også på sjeldnere sykdommer som den jeg har.
Siden jeg er en fast pasient har det ikke vært noe problem å få nye timer i fast intervall siden disse settes opp underveis i timen. Jeg ble altså henvist via fastlege for 8 år siden. Mitt inntrykk er dessverre at tilgjengeligheten er mindre i årene som har gått, og at det kan ta tid å få time som ny pasient. Dette er basert på kontakten jeg har hatt med personalet ved Magnat Center de gangene jeg har forsøkt å flytte en time.
Timene pleier å være litt forsinket, men jeg slipper som regel inn innen 10 minutter. Alt i alt er jeg svært fornøyd med behandlingen jeg får hos ham.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?