Om vurderingeneSiste vurderinger av Romerike Hjertesenter AS
Profesjonell og god kommunikasjon
Lege: Julita Karpinska SkrevetJeg er svært fornøyd med konsultasjonen hos Karpinska. Hun framsto som erfaren, grundig og ga tydelige tilbakemeldinger. Anbefales!
Alle ansatte jeg møtte på Romerike Hjertesenter var også hyggelige og profesjonelle. Alt i alt en veldig god opplevelse av mine to besøk der.
Meget bra oppfølging!
Lege: Jan Glasø SkrevetJan Glasø har en meget god pasientoppfølging, som man sjelden opplever disse tider! Jeg har fått hjelp til blodtrykk- og hjerteproblemer både for 4 år siden og i år (2021) og begge ganger har jeg fått profesjonell, tydelig råd og oppfølging. Anbefales!
Anbefales ikke!
Lege: Julita Karpinska SkrevetNedlatende, frekk, uprofesjonell, lite respektfull og ikke interessert i å lytte. Meget ubehagelig opplevelse og bortkastet tid.
Oppfølging og ekpertise
Lege: Julita Karpinska SkrevetFantastiske folk med den rette ekspertise og oppfølging, til alle tider. Blide og hyggelige både i telefon og ved oppmøte.
Er langt mer enn i trygge hender.
Kan anbefale på det sterkeste.
Fagfolk er fagfolk .
Grundig, solid, betryggende
Lege: Jan Glasø SkrevetFlink til å kommunisere med pasient, lydhør for spørsmål. Grundig undersøkelse, forklarer resultatene.
Greie råd om å opprettholde helsen.
Pasienten føler seg vel ivaretatt.