Logo for Medicus Oslo AS

Medicus Oslo AS

Logo for Medicus Oslo AS

Om

Vi er spesialister i gynekologi og assistert befruktning. Vi er også et av Norges mest erfarne senter innen klinisk forskning.

Siden 1997 har vi hjulpet kvinner og par til økt livskvalitet gjennom medisinsk ekspertise og mye omsorg.

Siste vurderinger av Medicus Oslo AS

Meget bra

Lege: Øystein Sørdal Skrevet

Meget flink spesialist og sykepleier. Skaper trygghet og forklarer underveis. Trengte ikkje bedøvelse, da han kan jobben sin 💪

Trygg og god opplevelse

Lege: Gurpreet Singh Kalra Skrevet

Jeg hadde en veldig god opplevelse hos Medicus Oslo. Dr. Gurpreet Singh Karla tok godt vare på oss og forklarte prosedyren på en tydelig og rolig måte. Vi følte oss trygge og ivaretatt gjennom hele besøket. Anbefales varmt!

Fantastisk!

Lege: Åsmund Mjøen-Vigeland Skrevet

Vi følte oss så godt ivaretatt hos Åsmund. Dyktig og omsorgsfull som forklarer ting på en rolig og fin måte. Anbefales på det sterkeste.

Dyktig lege

Lege: Gurpreet Singh Kalra Skrevet

Dyktig, nøye og lyttende lege. Som pasient føler man seg godt ivaretatt og informert. Han tar seg tid til å svare på spørsmål man måtte ha og fremstår interessert i å finne den riktige løsningen for den enkelte. Veldig fornøyd.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Gurpreet Singh Kalra Skrevet

Tok seg god tid til å forklare og samtidig lytte til spørsmål. Veldig mye kunnskap på området og fremstår genuint interessert i pasienten.