Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Thor-Helge Langsholdt Legekontor
Kunnskapsrik, trygg og lett tilgjengelig
Lege: Thor Helge Langsholdt SkrevetLangsholdt har vært min fastlege i mange år. Kunnskapsrik, lett tilgjengelig, meget god oppfølging bl.a til kontroller, rask henvisning til spesialist ved behov
Langtidspasient
Lege: Thor Helge Langsholdt SkrevetJeg har vært pasient hos Dr. Langsholdt ca 15 år og er strålende fornøyd med tilgjengelighet, oppfølging og kontorbesøk. Rett frem og omgjengelig med litt humor.
Det må også nevnes att han har en utrolig koselig legesekretær.
Støttende Trygg Kunskapsrik lege som gir med den omsorg jeg trenger.
Lege: Thor Helge Langsholdt SkrevetGod tilgjengelighet, droppinn timer som passer meg bra for enkle konsultasjoner.
Brukt Langsholdt i mange år som min fastlege.
Jeg har en meget god kommunikasjon med legen, blir fulgt opp for mine plager og får tilsendt rekvisisjoner når det skal være kontroller.
Blir henvist til spesialist ved behov.
Kunskapsrik
Lege: Thor Helge Langsholdt SkrevetHar brukt Langsholdt siden 89 og er meget fornøyd med å ha ham som fastlege. Han henviser til spesialhelsetjenesten ved behov. Han er meget tilgjengelig, dropp inn timer" og ellers kan man bestille time om man ønsker mer tid ved konsultasjonen. Han følger opp der det er riktig. Han hører etter, diskuterer gjerne og gir alternativer der dette er mulig.
Her skulle det gå fort
Lege: Thor Helge Langsholdt SkrevetJeg har bare vært innom Langsholdt én gang, men det var ikke den beste opplevelsen. Jeg har hatt allergier i mange, mange år og vet akkurat hva som funker, men han sa rett ut at nei, det får jeg ikke her. Han ga meg noen nye greier som i beste fall har fungert middels.
Jeg nevnte også noen andre problemer, men da virket det som om han var ferdig med meg for dagen og det var på tide med neste pasient.
Ikke noen krise-lege, men jeg ønsker meg en lege som i det minste respekterer at jeg har mer erfaring med mine problemer enn han har.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?