Om vurderingeneSiste vurderinger av A-Medi medisinske senter
Fantastisk lege!
Lege: Natalia Aresvik SkrevetDr Natalia innhar så mye kunnskap og erfaring, jeg har aldri før blitt møtt av en lege som har sett hele meg på den måten hun evner. Hun holder seg oppdatert på ny forskning så jeg føler meg veldig trygg på å ta hennes råd. Hun er mild og god å snakke med, omsorgsfull, tydelig og veldig flink til å trygge og forklare dersom man er utrolig eller har spørsmål. Jeg takker denne legen for at hun har gitt meg livet tilbake!
Kunnskapsrik
Lege: Dina Grinde SkrevetGått til Dina Grinde i mange år. Og vil alltid komme tilbake. Hun er oppdatert i faget. Anbefaler alltid det som passer meg som pasient best. Blid og vennlig person. Anbefales:)
Natalia fant løsningen jeg aldri så selv!
Lege: Natalia Aresvik SkrevetNatalia er fantastisk! Jeg har slitt med fordøyelse og mat i flere år uten å finne svaret.
Hun tok seg tid, lyttet og fant ut hva jeg ikke tålte, selv om jeg selv ikke trodde det var årsaken. Med hennes hjelp, vitamin-kur og skånsom oppfølging har jeg fått introdusert mat jeg ikke har tålt på årevis.
Kroppen fungerer igjen, og livet har fått en helt ny mening.
Anbefales på det varmeste!
Alltid trygg, profesjonell og helt fantastisk!
Lege: Dina Grinde SkrevetJeg har gått til Dina i flere år, og hun er uten tvil den beste kosmetiske legen jeg har møtt. Hun er alltid blid, punktlig, profesjonell og ærlig. Jeg føler meg 100% trygg hver gang, og hun anbefaler kun det som faktisk er bra for meg. Hun tenker alltid på mitt beste, og resultatene blir alltid perfekte. Jeg kommer aldri til å gå til noen andre. Anbefales på det sterkeste!
Helt fantastisk
Lege: Human Ashraf SkrevetHuman er rett og slett fantastisk!
Han er varm, morsom og gjør at jeg føler meg trygg og ivaretatt.
Ingen ubehag, bare god stemning og profesjonell behandling.
Anbefales på det sterkeste!