Psykologsenteret DA

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Kontakt

Telefonnummer76 53 80 0076 53 80 ...
Sjøgata 40/42, 6. plan 8007 Bodø
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(7)
7 vurderinger
Tilgjengelighet
(4)
4 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(4)
4 vurderinger
Service
(4)
4 vurderinger

Siste vurderinger av Psykologsenteret DA

Utrolig flink og forståelsesfull

Kristine Skogen Revang Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun er en veldig snill og hjelpsom psykolog, hun tar ting man sier eller lurer på, på alvor. Hun tar seg god tid til meg og får meg til å glede meg til timene.
Håper hun er psykolog der lenge! :)

Spesielt engasjert, klok og empatisk

Karin Engström Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg søkte etter psykologhjelp og leste en beskrivelse av Karin Engströms generelle utdanning og spesialiseringer på nettsiden til psykologsenteret. Jeg visste likevel at slik bakgrunn ikke alene kan si noe om hvordan behandlingen oppleves. Fra første time opplevde jeg et menneske som virket varm og engasjert. Hun har brukt forskjellige metoder i behandlingen. Alt fra overraskende illustrasjoner om hvordan både hjernen og hverdagen kan påvirkes i tanker og i praksis, til strategier med mindfulness og alle mulige veier til å bli friskere. Og hun prøver alltid å finne den beste tilnærmingen, da jeg hadde mange store kriser pluss en spesiell vedvarende utfordring i livet og hverdagen. Jeg opplever henne som utrolig kunnskapsrik, men samtidig også interessert i det jeg sier, og spesielt empatisk. Da jeg fortalte henne om noe av det verste jeg hadde vært gjennom, merket jeg tydelig at hun både var profesjonell, men samtidig at hun virkelig bryr seg og ser pasienter som mennesker som hun tar svært på alvor. For lenge siden (minst 8 år siden) traff jeg andre psykologer og vet noe om hva som betyr noe for meg når jeg har søkt hjelp. Karin Engström har gjort så mye bra i min behandling som det bare er mulig, og jeg kunne ikke ha funnet noen som kunne gjøre det bedre. Hun har vært til uvurderlig hjelp. Jeg skriver ikke vanligvis slike bedømmelser på internett, men synes det er viktig nå. Psykologer må gjøre svært mye som sikkert er veldig vanskelig, og treffer mennesker i alle livssituasjoner. Det er synd at akkurat mennesker som setter pris på noe, sjeldent sier det. Jeg tror at praktisk alle som har prøvd å bidra på en helt vanlig måte selv, og uten baktanker eller uvirkelige krav, etter min mening kunne kjenne igjen veldig mye av det jeg sier. I hvert fall synes jeg hun ikke kunne vært flinkere, hyggeligere eller mer engasjert. Dette angående alle slags utfordringer jeg søkte hjelp for. Ærlig talt synes jeg hun er et virkelig varmt menneske og gjør en fantastisk jobb.

Ufølsom

Karin Engström Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Ingen empati ovenfor sine pasienter. Ufølsom og kald. Har et tydelig kroppsspråk som viser hva hun syntes om deg og hva du ytrer. Lytter ikke og viser ingen interesse for hva du forteller.

Styr unna!

Benedicte Storø Endresen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Kald, uprofesjonell og uempatisk dame. Hvis du ikke er enig i det hun sier får du høre at du er vanskelig og blir behandlet som et trassig barn. Hun har ingen interesse av å høre hva som er dine behov og ønsker. Det var meget ubehagelig å ha samtaler med henne, alt ble bare verre og jeg har aldri vært så lettet som etter vi hadde siste samtale.

Fantastisk psykolog

Bodil Lindgaard Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun tar seg tid til å bli kjent med deg for å kunne hjelpe deg best mulig. Hun lytter, har mye (og god) kunnskap, og gjør det hun kan for å hjelpe. Jeg har ikke ord for hvor mye hun har hjulpet meg, vil anbefale henne til alle. Rett og slett en fantastisk psykolog, alle skulle vært som henne.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.