Om vurderingeneSiste vurderinger av Stavanger Psykologhus
Dyktig, erfaren og jordnær
Psykolog: Svein Ludvig Gran SkrevetGran har gitt meg veldig verdfulle og fornuftige råd i en tøff livskrise - som har vært uvurderlige for å håndtere situasjonen på best mulig måte. Han har lang erfaring fra terapirommet, men ikke minst relevant erfaring fra rettssystemet som sakkyndig - dette mener jeg er en stor fordel. Gran er lett å snakke med og har beina godt plantet på jorden. Anbefales på det sterkeste!
Dyktig psykolog og rådgiver
Psykolog: Svein Ludvig Gran SkrevetSvein Gran er en dyktig, varm og kunnskapsrik psykolog. Han har vært til stor hjelp når ting har vært veldig vanskelig. Jeg føler meg alltid bedre etter en time hos Svein. Han er også en god rådgiver når vanskelig valg skal tas. Valg som vil forme resten av livet mitt.
Jeg setter stor pris på den hjelpen jeg har fått hos Svein Gran.
Anbefales.
God til mitt behov
Psykolog: Svein Ludvig Gran SkrevetAlle kan mestre en følelse utenom individet som opplever den. Forhåpentligvis finner vi andre som kan hjelpe oss med dem som blir for vanskelige. Psykologene jeg har hatt, hjalp i ulike grader, men ikke så mye som jeg trengte. Heldigvis fant jeg en person som kunne hjelpe meg videre.
Ikke møtt med empati
Psykolog: Svein Ludvig Gran SkrevetMisfornøyd. Opplevde og synes jeg ikke har blitt møtt med støtte, empati og forståelse. Opplevde han og som lite engasjert..
Ble retraumatisert
Psykolog: Magnbjørg Ås Harbo SkrevetVar ingen kjemi. Lite til ingen empati. Virket svært lite innteresert i meg og min historie. Hun satt og dissosasierte (falt ut) og stirret på bossdunken på gulvet ved flere anledninger. Jeg avsluttet hos henne etter få ganger. I epikrisen holdt hun meg ansvarlig for volden jeg hadde opplevd. Hun mente jeg ikke var selvreflektert,og ikke så min egen rolle i volden mot meg.Dette er en ren projisering av seg selv på pasienten. Jeg har gått til en annen behandler før henne i over 1 år, og hun har skrevet i epikrisen at jeg var veldig så selvreflektert, noe jeg også vet jeg er! Empati er å se seg selv utenfra og andre innenfra.