Psykolog Christian Frøysaa

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Kontakt

Telefonnummer451 17 458451 17 4 ...
Meltzers gate 9 0257 Oslo
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(17)
17 vurderinger
Tilgjengelighet
(10)
10 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(15)
15 vurderinger
Service
(12)
12 vurderinger

Siste vurderinger av Psykolog Christian Frøysaa

Trygg, veiledende og rolig

Christian Frøysaa Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Christian er helt fantastisk. Han har støttet og veiledet meg siden 2019 og har stor utbytte av min tid sammen med han. Vår profesjonell relasjon er til stor støtte for meg og fortsetter i den retningen. Forutsetningen er at jeg er fullstendig ærlig i våre samtalene slik at han får brukt sin bred kunnskap til å hjelpe meg å sortere tankene, ta viktige valg og får meg til å innse ting jeg aldri satt pris ved meg selv. Jeg vil fortsette å benytte meg av hans tilstedeværelse i vanskelig tid.

Trygg, kunnskapsrik og kompetent

Christian Frøysaa Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg og partneren min hadde begynt med parterapi og under én av timene ble vi anbefalt å gå til terapi hver for oss som neste steg. Christian ble anbefalt til meg og det er jeg takknemlig for. Det var midt i blinken fra første timen av. Jeg følte meg trygg og sett og han tok godt vare på meg.

Christian støttet meg i en vanskelig periode på ca ett år og han brukte ulik tilnærming i timene mine basert på behov og situasjon, inkludert hypnoterapi som passet meg svært godt. Han var mottakelig for informasjon som jeg hadde lest opp om på forhånd og siden jeg liker å lese, fikk jeg også bokanbefalinger fra ham. Jeg følte meg sett, engasjert i prosessen min og jeg kunne ta plass.

I tillegg henviste jeg en kollega til ham nylig som er veldig fornøyd med Christian, etter å ha gått til to forskjellige psykologer før ham, uten stor suksess.

Genuin og trygg

Christian Frøysaa Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Frøysaa etablerte et terapirom der jeg følte meg sett, lyttet til og samtidig utfordret i mitt strev. Han bidro til nysgjerrighet, aksept og forsoning knyttet til det som ble vanskelig i livet mitt. Frøysaa er faglig dyktig, tillitsskapende og med en empatisk og varm holdning.

Smart og snill

Christian Frøysaa Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Ble anbefalt Christian fra en psykolog jeg hadde gått til uten å føle at det «løsnet helt», hos Christian har jeg opplevd hvordan jeg selv og livet mitt gradvis har forandret seg, uten at jeg helt skjønner hvordan! Det er både utfordrende, morsomt, sterkt men først og fremst trygt i konsultasjonene og jeg blir stadig imponert over hvordan han kan få meg til å se ting på en ny måte.
Takk Christian!
Kjenner på varig forandring!

En helt unik psykolog!

Christian Frøysaa Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Da jeg kom til Christian hadde jeg egentlig gitt opp livet. Etter å ha gått til et antall psykologer av og på gjennom de siste 20 årene, trodde jeg ikke lengre på at det var mulig å skape seg et meningsfullt og givende liv, når man har en bagasje full av traumer. Jeg trodde at jeg var ødelagt, umulig å "fikse". Men allerede i første time så Christian noe i meg som jeg ikke hadde sett, og som ingen andre hadde sett. Med Christians hjelp har jeg bearbeidet historien min slik at det smertefulle er mulig å bære, samtidig som det skapes plass til alt det gode som finnes i livet. Til å håndtere angsten slik at den ikke blir invalidiserende. Til å etablere dypere relasjoner, til å ha økt tillit til andre. Til å ikke forakte meg selv og gå løs på meg selv, og i stedet behandle meg selv som noe verdifullt.
Christian har et helt eget blikk, der han ser det jeg ikke ser selv. Og han har en unik evne til å vite når jeg trenger å "pakkes inn", trygges, og når jeg trenger å utfordres.
Foruten å være faglig kompetent, kunnskapsrik, klok, profesjonell, tillitsverdig og smart, er han også varm, empatisk, morsom og tålmodig. Det finnes ingen som har fått meg til å føle meg så inderlig sett, forstått og akseptert, akkurat slik jeg er, i all min elendighet - men som samtidig børster støv av alle mine glemte styrker!
Christian er en usedvanlig dyktig psykolog, som tar jobben (dvs deg!) på høyeste alvor. Du finner ikke en bedre psykolog.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.