Om vurderingeneSiste vurderinger av Psykolog Christian Frøysaa
Morsom, flink og sympatisk
Psykolog: Christian Frøysaa SkrevetChristian er rolig og trygg, har humor og hjalp meg masse med refleksjon, gjennom meg selv og i møte med andre. Han hjalp meg komme gjennom en tøff tid i tøft miljø med problemer som paranoia, angst og søvnvansker.
Han introduserte meg for metoder og refleksjon rundt problemstillingene mine og jeg er blitt mye bedre gjennom min behandling hos han. Jeg kommer trolig tilbake ved behov i fremtiden.
Anbefales på det sterkeste.
Faglig sterk, nysgjerrig og dyktig.
Psykolog: Christian Frøysaa SkrevetI timene våre skapte Christian trygge rom hvor vi jobbet med varig positiv endring. Han gav meg flere verktøy for å mestre en hverdag preget av angst og tvil. Jeg kan varmt anbefale Christian.
Kunnskapsrik psykolog
Psykolog: Christian Frøysaa SkrevetChristian fremstod som en kunnskapsrik og reflektert psykolog under samtalene våre. Han kom inn på underliggende temaer i reaksjonsmønstrene mine, samtidig som han respekterte grensene mine.
Jeg satte også stor pris på at han lærte meg hypnoseteknikker, noe jeg kommer til å ta med meg videre i hverdagen min.
Anbefalt!
God psykolog for emosjonell utvikling
Psykolog: Christian Frøysaa SkrevetJeg hadde samtaler med Christian annenhver uke i et snaut år, og fikk mye ut av samtalene. Han er fleksibel, så videosamtaler er ikke noe problem.
Vi jobbet mye med følelseslivet og hvordan man kan jobbe med det for å lytte bedre til det indre for å ta bedre avgjørelser, forstå bedre sin egen sannhet og ta avgjørelser derfra.
Han er ikke redd for å utfordre deg, men samtidig flink til å balansere slik at det ikke blir i overkant krevende. Jeg tok mange skritt mot målene mine, og kom ut av det med bedre selvtillit, selvfølelse og verktøy til å fortsette arbeidet videre.
Faglig dyktig og empatisk
Psykolog: Christian Frøysaa SkrevetJeg gikk til Christian i ett års tid. Han er flink til å lytte, men kommer også med gode og ærlige tilbakemeldinger. Han er også støttende når det trengs og har god humor. Fikk stort utbytte av samtalene, og kom godt videre i min egen prosess. Anbefales på det sterkeste!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?