Bestill time

Logo for Lian & Fjell Psykologtjenester Oslo

Bestill time

I dag 13. jun I morgen 14. jun Søn 15. jun Man 16. jun Tir 17. jun

Om

Lian & Fjell Psykologtjenester ligger midt i hjertet av Oslo sentrum og tar imot deg med varme og forståelse. Vi brenner for å skape et trygt rom der du kan utforske det som er vanskelig, og vi møter deg med åpenhet og respekt. For oss er det helt essensielt at du som klient føler deg forstått, sett og godt ivaretatt fra første stund.

For at du skal få best mulig hjelp, har vi et bredt behandlingstilbud som tilpasses dine behov, med spisskompetanse innenfor de fleste psykiske helseplager. Vi tilbyr både individualterapi, parterapi, kurs, karriereveiledning, bedriftspsykologiske tjenester med mer. Du trenger ingen henvisning for å starte behandling hos oss – ta gjerne kontakt når du føler deg klar.

• Profilbilde av psykolog Sofie Heien
  • Profilbilde av psykolog Christina Heyerdahl Arnesen

Siste vurderinger av Lian & Fjell Psykologtjenester Oslo

Lun, tydelig og ærlig

Psykolog: Erlend S. Lindholt Skrevet

Jeg føler meg veldig godt ivaretatt. Erlend er lun, lytter, arresterer ved behov. Det har jeg trengt. En god match for meg, anbefaler varmt.

Very talented and very personable

Psykolog: Eivind Kjølsrød Skrevet

Eivind is a gifted psychologist with genuine compassion for his patients.

He has excellent insights into the conditions he treats and offers very practical advice for addressing these issues in a manner that is both comforts and inspires confidence in his patients that they can get better. He is an excellent listener and has a talent for helping his patients discover for themselves what is happening with their mental state and how to better adapt and address their issues.

When I first came to him I had lived with constant anxiety for years yet in a manner of weeks I saw significant improvement. Every time I leave his office I feel as if I have made progress and have a much more confident and positive outlook regarding the treatment of my anxiety. Thanks to Eivind's help my anxiety is no longer a dominating factor in my daily life.

I have worked with a wide range of medical and health professionals and I can honestly he is one of the best I have encountered. I highly recommend him.

Trygg, empatisk og dyktig psykolog

Psykolog: Eivind Kjølsrød Skrevet

Jeg har tidligere opplevd at timer hos psykolog ikke har gjort all verdens forskjell. Det endret seg da jeg begynte hos Eivind.

Timene hjelper meg med å sortere tanker og følelser, slik at jeg forstår meg selv bedre enn før. Det har gjort at jeg stoler mer på meg selv, og jeg har endret mye på hvordan jeg håndterer problemer og vanskelige følelser.

Det har fra start vært lett å være ærlig og åpen, noe som ikke er en selvfølge. Mye av grunnen er at jeg blir møtt av en oppriktig og raus person som forstår meg, støtter meg når jeg har det vanskelig, ler med meg og utfordrer meg der det trengs – og som alltid heier på meg. Det gjør hele forskjellen. Unner flere å møte en så god psykolog.

Trygg, god, varm, åpenhjertig og smilende.

Psykolog: Sofie Heien Skrevet

Sofie er et menneske man møter, og umiddelbart føler man kan dele alt med. Jeg sitter inne med mye jeg ikke vil fortelle andre om, ikke kan fortelle andre om, i frykt for å bli dømt, såre andre, ødelegge for meg selv, drite meg ut, synke lavere osv., men Sofie er en jeg kan fortelle alt til. Jeg kan ikke huske sist jeg var så lettet som da jeg hadde vært hos Sofie første gang. Hun kan få selv de som ligger lavest til å føle at de kan reise seg igjen, egentlig bare ved å se på en og spørre hvordan det går. Hun er en som ikke dømmer, og en som viser seg som en man kan dele selv de laveste og mørkeste tanker med, uten at man føler seg verre, heller bedre og at man kan leve med det. Hun er ikke en som nødvendigvis gir et svar, eller en bruksanvisning, men gode verktøy og fine samtaler, og bekreftelser på at man er god nok uavhengig. Hun får en til å tenke positivt om seg selv. Hun får en til å tenke «at hvis ting blir verre, gjør det ikke noe, fordi jeg kan alltids prate med Sofie, og hun er der for og med meg», det er en trøst og en god følelse av å ha en relasjon til Sofie. Hun er et av de menneskene jeg mest takknemlig for at jeg har møtt. Takket være at hun får meg til å takle en vanskelig hverdag, i mitt tilfelle kjærlighetssorg, skam, dårlig selvbilde og sosial frykt, har jeg kommet langt, men gleder meg fremdeles veldig til flere timer med Sofie. I tillegg til det, må det nevnes at hun også har svart meg når jeg i desperasjon har henvendt meg til henne utenfor arbeidstid og utenom betalt sammenheng. Hun er fleksibel, og tilgjengelig, og jeg er henne evig takknemlig.

Også må det nevnes at det alltid lukter godt i lokale, det er ryddig, rent, ingen støy fra utsiden, ingen forstyrrende elementer på samtalerommet, behagelig musikk på venterommet, Sofie er alltid presis, får alltid en kopp kaffe og et glass vann.. Og sofaene er veldig gode å sitte i. :)

Trygg og kunnskapsrik

Psykolog: Erlend S. Lindholt Skrevet

Erlend er en varm, imøtekommende og profesjonell behandler som får deg til å føle deg trygg, sett og hørt