Finn Håkon Reknes
- Autorisasjon - Lege (2002)
- Autorisasjon - Sykepleier (1992)
Tilleggskompetanse
Jeg har vært pasient hos lege Finn Håkon Reknes siden lege Hovland gikk av med pensjon. Må nok vente litt for time, men det går bra. Dr Reknes tar seg god tid til sine pasienter. Er omsorgsfull, empatisk og fagmessig sterk. Føler meg ivaretatt og trygg.
Lyttende,oppmerksom,ser pasienten og husker deg. Følger opp behandling og overbehandler ikke.Inngir trygghet.
En selvopptatt, selvgod, nedlatende og arrogant lege som kverulerer fra ende til annen. Ikke interessert å høre et ord på hva pasienten prøver å formidle og i stedet avbryter på en særdeles ufin og ufølsom måte. Bruker opp tiden til å snakke om sin egen fortreffelighet og hvor mye arbeid han får pga. pasienten. Uforskammet! Reknes skulle aldri vært i nærheten av å jobbe med mennesker. Dette er ikke et simpelt forsøk på ufortjent personangrep men en selvopplevd objektiv observasjon. Selve legekontoret som sådann og med øvrig betjening fungerer bra!
Lege som ikke lytter til pasienten. Når man oppsøker lege er det for man trenger hjelp. Men når man får beskjed om at jeg har klart meg bra, så må du klare det også.
Lite inntresert i å samarbeide med pasienten.
Har hatt Reknes som fastlege siden januar. Har rukket noen besøk allerede da jeg er gravid. Han har vist seg som en veldig dyktig lege, som tar seg tid og ser meg som pasient. Jeg er veldig fornøyd og kan anbefale Reknes.