Inger Merete Lorgen

Eidskog kommunale legesenter
Kvinne, 39 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2010)

Ledige plasser

0 av 900
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

Låst – ingen venteliste

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Eidskog kommunale legesenter
Boligveien 43 2230 Skotterud
Vis kart
Inger Merete Lorgen er en av 4 fastleger i Eidskog

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(10)
10 vurderinger
Tilgjengelighet
(7)
7 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(7)
7 vurderinger
Service
(6)
6 vurderinger

Siste vurderinger av Inger Merete Lorgen

Svært dyktig!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Inger er en svært dyktig lege. Hun konfererer hvis hun er usikker, hun henviser hvis hun anser det som nødvendig. Hun ringer ALLTID for å fortelle om prøvesvar, og man føler seg alltid godt ivaretatt. Gode lyttende egenskaper, alltid blid. Noen ganger litt lang ventetid (både på time og å komme inn på time), men Inger er verdt ventingen.

Tar deg på alvor.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dyktig lege som ser deg som pasient.
Hjelper deg skikkelig og sender deg til spesialist umiddelbart.
Godt å føle seg ivaretatt.

[Navn fjernet av moderator]

Vikar for Inger Merete Ljorgen

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg er nyinnflytter og ble anbefalt Inger Merete Lorgen og satte meg på liste da det var viktig å få god lege med mine diagnoser ! Hadde akkurat en større operasjon og venter på 2 til ,jeg har mye smerter og en kronisk sykdom . men dessverre hun hadde Vikar Jan Øyvind Lorgen .
Men dette hadde jeg ikke trodd, Jeg har aldrig opplevd slikt i mitt liv! Utrolig nedverdigende og bli mistenkeliggjort Legen har ingen empati , leser ikje jornaler.Jeg og fortalte hva jeg gjorde for å endre mitt liv for å komme ut av smerter! Jeg har gått på faste medisiner og det ville han ikke fortsette å gi meg , dette uten å snakke med min tidligere lege i 25 år jeg har Aldri misbrukt noe i mitt liv!! Han sa bare som grunn at da det er så mange musbrukere i Hedmark kunne han ikje gi meg medisiner! Ringte svar til meg sa det ikke til meg direkte ,men da jeg ble lei meg la han på ! Og si meg hvordan kan han vite om jeg har smerter ?
Blir redd da man ikke får tillit og blir tatt på alvor ! Hva om det skjer noe alvorlig ! Jeg har tatt det opp med ham en gang tidligere at det var vanskelig å snakke med ham! Liker nok ikke at man sier fra! Jeg har bare ventet på at Fastlegen kommer tilbake men nå er det utsatt til juni 2019 og ventelister til andre er lange ! Så tenk dere nøye om ved valg av denne legen!

Vikar for lorgen

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Inger Lorgen, har vikar som er hennes bror.. mitt første møte var ikke direkte oppløftende... bliklet flakker føler meg studert.. trengte noen timer/samtaler for å bli kjent m hverandre pasient og lege.. hyggelig mann, leser seg opp på det han ikk vet mye om. Henviser der han mener det trengs.

Ettersom vi blir bedre kjent så blir det mere og mere hyggelig .. sekretærene er stort sett alrighte, noen hyggeligere enn andre..

40 minutter forsinkelse

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Endelig, etter 40 minutter forsinkelse fra legen er det min tur.
Fastlegen min er sykmeldt, og går deretter over i permisjon (ett år). Jeg ble henvist til hennes vikar, om også har samme etternavn (sannsynlig vis hennes ektefelle). Jeg ble noe skuffet, da jeg som nyinnflytter til Eidskog også søkte etter kvinnelig fastlege.
Min journal var oversendt til Eidskog legesenter, og derfor antok jeg at legen ville være noe forberedt, men der tok jeg feil. Dessuten var datasystemet så tregt, at mesteparten av den tilmålte tiden gikk med på å vente.
Legen ga seg ingen tid til å bli "kjent" med meg, snakket fort og "enstavelsesord". Fikk følelsen av at her var det viktig at jeg ble fort ferdig. Heldigvis, jeg har ingen alvorlig lidelse.
Avsluttet besøket med å tappe 4 glass blod, og det var en "hyggelig" opplevelse. "Blodtapperen" hun både smilte og småpratet hyggelig.