Leni Johannessen

Biskopshavn Legesenter DA
Kvinne, 59 år

Spesialisering

Ortopedisk kirurgi

Godkjenning

Autorisasjon (2003)

Ledige plasser

145 av 1300

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Leni Johannessen er en av 243 fastleger i Bergen

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(9)
9 vurderinger
Tilgjengelighet
(8)
8 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(7)
7 vurderinger
Service
(6)
6 vurderinger

Siste vurderinger av Leni Johannessen

Snarrådig .

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg er imponert over Dr Johannessen sitt engasjement og årvåkenhet for meg som pasient .
Var slapp og kvalm over en periode og forsto nok ikke alvorlighet . Hun tok opptil flere prøver og undersøkelser selv da dette kan være diffuse symptomer . Videre satt hun meg omgående på medisiner og henviste meg til Medisinsk poliklinikk på Haukeland sykehus . Spesialistene her konstaterte at Dr Johannessen hadde satt meg på en god behandling allerede . I ettertid har jeg fått god oppfølging av Dr Johannessen og HS .

En lege som tar pasienten på alvor

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Da jeg først kom til
Leni Johannessen brukte hun god tid til både og lytte til det jeg hadde å si og til grundige undersøkelser.
Jeg ble virkelig tatt på alvor og hun har stor kunnskap og kompetanse.
Som resultat av hennes grundighet har jeg etter årelange plager endelig fått riktig diagnose og behandling.

Kunnskapsrik og behjelpelig utover det vanlige

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har vært så heldig å hatt Leni Johannessen som fastlege inntil jeg flyttet til Oslo høsten 2017. Jeg opplevde at hun tok meg på alvor og gjør grundige undersøkelser og er ikke redd for å ta i pasienten slik jeg har opplevd med andre fastleger tidligere. Jeg har alltid kommet raskt til og hun har vist stor velvilje. Da jeg ble rammet av alvorlig sykdom og trengte hjelp var hun rask med å finne fram til riktig diagnose vha blodprøver, sykehistorie og tolkning av symptomer. Jeg fikk flere henvisninger og svært god oppfølging. Jeg fikk også diskutert ulike teorier rundt sykdommen, som hjalp meg til å forstå min tilstand bedre. Jeg opplever Leni Johannessen som svært kunnskapsrik og engasjert og som en lege som lytter til pasientene.

very satisfied

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

The first impression on doctor Leni Johannessen was bit shocked and doubtful (because of the stereotype of doctor). Later on during my pregnancy, she advised and arranged all necessary check according to my condition. when I came up with any question, she was always patient to listen to me and help me. I am really grateful for her as my doctor.

Ikke tilfredsstillende i det hele tatt

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg må dessverre meddele at jeg er svært lite fornøyd med min tid med Leni som fastlege. Leser av andre at hun har teknisk god kompetanse, men dette gjelder i såfall kun enkelte områder. Jeg kom til henne en gang med et betydelig problem, og hun sa at jeg skulle "se på det som en forkjølelse". Dette var en helt hårreisende svak faglig vurdering, og jeg fikk heldigvis den hjelpen jeg trengte gjennom andre kanaler. Som fastlege har jeg ingen følelse av at hun følger meg opp, og dessverre heller ikke at hun ser meg som pasient. Pasientkontakt er med andre ord svært dårlig.

På tross av alderen, trenger hun å ta konstruktiv kritikk på alvor, og forbedre pasientkontakten betraktelig. Hun må se pasientene på en annen måte, og forstå at hun yter en service som hun får rikelig betalt for.