Stig Ando Bruset

Regnbuen Legekontor
Mann, 63 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

1987

Ledige plasser

0 av 1500
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

Ingen på venteliste

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Regnbuen Legekontor
Vestre Kjennervei 2B 3420 Lierskogen
Vis kart
Stig Ando Bruset er en av 23 fastleger i Lier

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(23)
23 vurderinger
Tilgjengelighet
(22)
22 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(22)
22 vurderinger
Service
(21)
21 vurderinger

Siste vurderinger av Stig Ando Bruset

Liten respekt og forståelse for psykisk helse.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

For en rekke år siden var jeg pasient hos Stig Bruset. I den sammenheng oppsto en situasjon hvor jeg hadde behov for legens forståelse av den vanskelige psykologiske situasjonen jeg befant meg i. Dessverre opplevde jeg at Bruset utviste liten forståelse for min situasjon. Det var en ovenfra og ned holdning hvor det syntes for meg som om han prioriterte økonomisk inntjening fremfor mot og empati til å ivareta pasients integritet.

Bruset er profesjonell og dyktig hva angår tradisjonell somatisk medisin, men etter min mening har ikke vist den nødvendige innsikt i det psykosomatiske.

Trygg og meget kunnskapsrik

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Villig til å prøve nye ting og har stor kunnskap om behandlinger. Utstråler trygghet og har et stort kontaktnett.

Lite tilgjengelig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Min familie har hatt Stig som fastlege i mange år. De første årene var han engasjert og en litt anderledes lege, god lege. De siste årene har han virket uengasjert og overfladisk eller har overlatt pasientene til vikarer eller unge uerfarne leger. Lyspunket på regnbuen helsesenter er damen i luka, som tar blodprøver og svarer på spørsmål.

En lege uten sidestykke i Norge!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Stig Bruset har en kunnskapsbase, en interesse for pasienten og en villighet til å stå på for at sykdomsutfordringen blir løst til alles beste. Da min mann hadde sjelden verkende "selv-infiserende" mandler og kjevesperre, klarte dr. Bruset å forklare situasjonen såpass tilgjengelig, at vi fikk den beste kirurgen vi kunne fått, på Diakonhjemmet. Trygg og ærlig på at en "junior" aldri skulle ha måttet bryne seg på den operasjonen. Vi kunne ikke hatt bedre fastlege!!!

Lang erfaring

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Stig har lang erfaring og sikker i sine avgjørelser men veldig sjelden tilgjengelig. Sønnen min har vært pasient der i flere år men har truffet han 2 ganger.De andre gangene har vi hatt turnuslege..Regnbuen legesenter (som Stig og halve familien hans driver )er nok litt vel opptatt av å hove inn penger. Her får man ikke mye hjelp til småting som kan sendes i posten (slik de ofte er behjelpelige med ved andre legekontorer ).Man må tigge og be hvis noe MÅ sendes i posten.Regningen for dette må man ikke be om -den kommer kjapt i postkassen.De operere ofte med en "liten" konsultasjon(som da er kortere enn normalt) eller så må man ha konsultasjon over nett for den alle minste ting..(Feks for legeerklæring som trengs i etterkant av forrige besøk. )Dette begrunner de med legene ikke skal bli sittende å fylle ut papirer etter arbeidstid. De opererer også med "små" konsultasjoner for en hastetime( "for å komme litt i gang" som de sier)for senere måtte komme tilbake til nærmere undersøkelse og/eller oppfølging( som ofte er helt unødvendig )Lite flexibilitet og "stive" regler i forhold til hva de er behjelpelige med. Joda , det er moderne og de har fine lokaler men , det hjelper ikke når mye av det de tilbyr handler mest om penger enn pasientvennlighet!