Salve Åmund Greibrok

Allmennlegespesialist og fastlege

Allmennmedisin

Autorisasjon (2001)

Bytt fastlege

Bytte til Salve Åmund Greibrok?

Bytte av fastlege gjøres på helsenorge.no. Klikk på knappen under for å gå til Salve Åmund Greibrok's oppføring der.

Sentrum Legekontor Drammen Telefonnummer 32 83 20 60 32 83 20 ...
Nedre Storgate 31 3015 Drammen
Salve Åmund Greibrok er en av 98 fastleger i Drammen

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Salve Åmund Greibrok

uhøflig, arrogant, lite empatisk

Ikke en lege jeg kan anbefale. Jeg har ikke hatt mange lege besøk ila mange år, men de siste årene har jeg vært der noen få ganger. Jeg har blitt møtt på samme måte hver gang. Han virker ikke interessert, har ingen forståelse, kommer med usaklige svar og frekke kommentarer. Har gått derfra med tårer i øynene og ønsker ikke å benytte meg mer av han. Har nå endelig fått byttet fastlege.

Profesjonell og empatisk

Salve Greibrokk er grundig, profesjonell og empatisk. Han stiller relevante spørsmål og gir klare svar. Sterkt anbefalt.

Flink og forståelsesfull lege

Jeg hadde Tone som fastlege, men ble flyttet til Salve da hun sluttet. I begynnelsen var han arrogant, irritert , sur osv. men de 2 siste årene har han vært super. Hen viser ved behov og ikke noe problem å få sykemelding gradert. Han er litt sær på å gi enkelte b preparater. Jeg er veldig fornøyd med han nå i alle fall.

Trygg og kunnskapsrik

Jeg har hatt Salve Greibrok som min fastlege i 18 år. Jeg opplever alltid at han tar meg på alvor. Han er «treffsikker» på å stille riktig diagnose og dertil riktig medisinering/behandling. Når jeg har hatt behov for å snakke om vanskelige ting er han lyttende og empatisk og bruker god tid. Han følger alltid opp og jeg får time på dagen hvis det er ting som haster. Jeg føler meg godt ivaretatt og er fornøyd med å ha en så bra fastlege.

Effektiv og dyktig

Forklarer veldig godt det jeg lurer på og han gir meg som regel time raskt. Han er flink til å formidle