Sentrum Legekontor Drammen

Nedre Storgate 31 3015 Drammen

Siste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legekontor Drammen

Flink og forståelsesfull lege

Lege: Salve Åmund Greibrok Skrevet

Jeg hadde Tone som fastlege, men ble flyttet til Salve da hun sluttet. I begynnelsen var han arrogant, irritert , sur osv. men de 2 siste årene har han vært super. Hen viser ved behov og ikke noe problem å få sykemelding gradert. Han er litt sær på å gi enkelte b preparater. Jeg er veldig fornøyd med han nå i alle fall.

Ikke en lege å anbefale

Lege: Rashmi Bhardwaj Skrevet

Du føler deg verken hørt eller sett, når du som pasient drar til legen så drar du for en grunn, du søker om hjelp. Og når hun ser deg rett inn i øynene og forteller at hun ikke kan gjøre noe og viser lite forståelse og interesse ( flere hendelser har dette hendt) så mister man håp selv.

Lite empatisk

Lege: David Wendelbo Kornmo Skrevet

Kan ikke anbefale denne legen. Mulig han er skoleflink, men med mennesker er han lite empatisk. Arrogant og fikk meg til å føle meg "liten".

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Salve Åmund Greibrok Skrevet

Jeg har hatt Salve Greibrok som min fastlege i 18 år. Jeg opplever alltid at han tar meg på alvor. Han er «treffsikker» på å stille riktig diagnose og dertil riktig medisinering/behandling. Når jeg har hatt behov for å snakke om vanskelige ting er han lyttende og empatisk og bruker god tid. Han følger alltid opp og jeg får time på dagen hvis det er ting som haster. Jeg føler meg godt ivaretatt og er fornøyd med å ha en så bra fastlege.

Effektiv og dyktig

Lege: Salve Åmund Greibrok Skrevet

Forklarer veldig godt det jeg lurer på og han gir meg som regel time raskt. Han er flink til å formidle