Lars Kristian Gullestad
Fastlegen min er alltid imøtekommende, lyttende og veldig grundig i oppfølgingen. Jeg opplever at hun tar seg tid til å forstå situasjonen min, forklarer alt på en trygg og tydelig måte og viser genuin omtanke for pasientene sine. Hun følger alltid opp prøver og avtaler raskt, og jeg føler meg godt ivaretatt hver gang jeg er der. En lege jeg virkelig kan anbefale.
Jeg har gått hos Lars i noen år og er veldig fornøyd med det. Han er en forståelsesfull, løsningsorientert og profesjonell fastlege.
Vi i familien har gått til Lars i mange år, vi kunne ikke hatt en bedre fastlege.
Lars er alltid imøtekommende, profesjonell, faglig sterk og en blid mann. Man går alltid litt lettere ut av kontoret til Lars.
Tusen takk for at du er der for oss.
Lars er alltid lyttende, og behjelpelig med å finne ut av problemstillingene jeg kommer til han med. Det er ikke alltid han er ledig, men heldigvis er de vikarene jeg har møtt, også vært svært flinke. Jeg kan trygt anbefale Lars!
En fastlege som er veldig kunnskapsrik innenfor sitt område. Jeg byttet fastlege og er utrolig fornøyd. Får rask og fin oppfølging og kjenner meg veldig trygg som pasient.