Tom Andreas Ekle
Den beste fastlegen jeg har hatt!
Hos Tom føler man seg sett, hørt og trygg. Han er imøtekommende, forståelsesfull og faglig dyktig. Tom er rett og slett en fastlege som gir det lille ekstra!
Snill, forståelsesfull, og dyktig. Han har lagt inn mye ekstra innsats for å gjøre ting enklere for meg, som ikke hadde vært nødvendig av han å gjøre. Kunne ikke blitt bedre
Tom opplevdes som veldig åpen og var flink på å skape en trygg arena for meg å snakke om mine utfordringer, før han tok tak i problemene på en god måte. Han ser ut til å ha mye erfaring med unge studenter og er flink til å jobbe med dem.
Har hatt Tom Andreas Ekle som fastlege i mange år. Det er en fryd hver gang jeg er innom, og det er flott å vite at det er noe der ute som faktisk bryr seg.
Utvilsomt fastlege jeg har hatt gjennom tidene, og som andre skriver her så må jeg si meg enig i at dette er Trondheims beste lege!
Er strålende fornøyd! :D
Svært hyggelig trønder. Godt humør og har god kunnskap fra skader til sykdommer. Gav meg den tiden jeg trengte og viste ingen tegn til å skynde meg avgårde