Frode Reidar Prøsch

Vear Legegruppe
Mann, 60 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1992)

Ledige plasser

0 av 1300
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Vear Legegruppe Telefonnummer33 36 27 0033 36 27 ...
Steinbruddveien 8 3173 Vear
Vis kart
Frode Reidar Prøsch er en av 53 fastleger i Tønsberg

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(20)
20 vurderinger
Tilgjengelighet
(18)
18 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(18)
18 vurderinger
Service
(18)
18 vurderinger

Siste vurderinger av Frode Reidar Prøsch

Dyktig lege, elendige sykepleiere!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Vært meget fornøyd med Prøsch. Har gjort det han kan for å hjelpe, har vært kjapp til å svare på meldinger over helsenorge etc. Men hjelper lite når man kvier seg for å ringe inn. Virker som om sykepleierne på kontoret må betale for timen din. Spør som regel om man tar smertestillende og om man vil ha sykemelding. Selv om man forklarer at man trenger akutt time, så hører de ikke på deg. Greit hvis de hadde sagt at, beklager, men er mer akutte tilfeller som trenger hjelp, istedet for å tvile på det du sier og ikke hører på deg.
Blir legebytte nå, orker ikke krangle meg til legetimer mer.

Trygg lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hadde ikke brukt denne legen i over 20 år hvis jeg ikke var fornøyd:-)
Har innsikt i mitt sykdomsbilde, sender meg alltid videre når det er nødvendig.
Lytter til det jeg sier, er alltid tilstede.

Fantastisk lege på elendig legekontor

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har vært min fastlege helt fra den spede start av legesenteret. Han er en dyktig lege. Vi har i alle årene hatt en kjempe god kjemi. I perioder har jeg vært der veldig mye og har aldri hatt noen negative opplever med han personlig. Han har alltid tatt meg seriøst. Jeg har nok ikke medisinsk sett vært lett, men han har taklet det fantastisk og alltid sendt meg videre om jeg trengte det. Men de siste årene har det blitt vanskelig med sykepleierne. De fleste der nå står til stryk. Flere av de mangler normal høflighet og respekt. De har oppført seg som noen vakt bikkjer som har bjeffet tilbake i tlf gjentatte ganger. De har ikke trodd meg og beskyldt meg for å lyve når jeg har hatt avtaler med legene. Har blitt avvist og måttet oppsøke legevakt el spesialister som følger meg opp og lagt inn med lange sykehusopphold. Mulig det er fordi de har en tøff arbeidsplass. Men det forsvarer ikke slik oppførsel!! Jeg har aldri opplevd noe problemer med leger generelt på Vear legesenter.
Du må tydeligvis være frisk for å bli tatt seriøst på en høflig måte av damene som jobber der. Jeg har med tungt hjerte valgt å bytte lege. Men jeg håper det etterhvert slutter folk der slik at det blir mulig å komme tilbake. For de 15 første årene jeg var der var det aldri problemer. Etter det har det bare blitt verre og verre.

Ikke interessert i å utrede ferdig diagnose, dårlig på kommunikasjon.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Virker uinteressert og følger ikke opp videre utredning når han ikke kan sette diagnose ut fra blodprøve og visuell inspeksjon.

Måten man blir møtt på er under all forventning, både fra lege og resepsjon.
Anbefales ikke!

Flott lege!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har nå hatt Frode som lege i mange år, og har vært mye hos han pga plager og sykdom. Han har fulgt opp og hjulpet meg videre til behandlingen jeg trenger og er veldig interessert i deg som person. Dette er en lege som lytter og spør deg for å finne best mulig løsning.

Har alltid fått time når jeg trenger. Frode er utrolig god lege og hadde det ikke vært for flytting ville jeg aldri byttet lege.