Thusyanthan Mohanathas
Tussi er en kunnskapsrik og godhjertet fastlege som virkelig brenner for både yrket og pasientene sine. Han ser hele mennesket, og klarer å finne «meg i meg». Oppleves trygg, med god kontroll og oversikt. Ikke redd for å gå i diskusjon med spesialisthelsetjenesten for å sikre det beste for pasientene sine. Han gir gode råd, og heller ikke redd for å ta den vanskelige praten med pasientene når det er nødvendig. Det kan av og til være litt ventetid for time, men haster det, ordner han alltid opp. Anbefales på det varmeste!
En lege med enestående faglig kompetanse, stor omsorg og evne til å se hele mennesket. Man blir møtt med respekt, trygghet og oppriktig interesse for ens helse. Alt blir forklart grundig, og man får følelsen av å bli tatt på alvor – hver gang. Fantastisk og beste legen i Norge!
Kjempe lege som skjønner hva en snakker terninkast 6 vil ønske han en god dag etter konsentrasjon
Mvh
[Navn fjernet av moderator]
Absolut bra lege. Kompetent, snill og vet hva han driver med. Noe MANGE leger i Norge mangler.
Hvis han er din fastlege, er du i gode hender, og du får akkurat denne behandlingen som også hjelper deg.
Veldig god doktor
Kommer inn blir hilst med et smil. Vi går gjennom journal hva som står på dagens agenda. En utrolig hyggelig, empatisk, og rolig lege. Finner fort ut av ting. Men viktigst av alt han lytter. Jeg kan ikke rose han nok.
Dr THUSYANTHAN MOHANATHAS Fem stjernes