Lisa Helene Øgrey Brandsdal
Lisa Øgrey er hyggelig, men dessverre altfor ung og dermed uprofesjonell i sin rolle som lege. Hun evner ikke å ‘se’ deg som pasient og velger heller å støtte seg til det hun har lært på legestudiet, og hun virker fornøyd med det. Jeg er stort sett aldri syk og går sjeldent til legen, så derfor er det viktig å bli lyttet til når jeg har behov for det.
Møtte henne for første gang i dag og ble veldig positivt overrasket. Hyggelig og imøtekommende lege som tok seg tid til å gå gjennom journalen min og spurte meg om litt andre spørsmål for å bli kjent. Hun hørte og svarte på alt jeg lurte på, og tok noen tester jeg har opplevd at andre leger ikke mener det er nødvendig å ta. Dette gjorde at jeg følte meg ivaretatt og var trygg, blid og fornøyd når jeg gikk ut!
Fikk inntrykk av at hun var veldig dyktig når det kommer til alt hun sa!
Flink lege som hører godt etter behov. Er ofte tilgjengelig, og gjør sitt beste!
Hun jobber godt parallelt med mine løp hos andre tjenester, og gir god innsikt i forskjellige medikamentelle muligheter for mine vansker.
Kan virkelig anbefales. Ung,blid og medmenneskelig.. Like flink med sønnen min ,som med mor selv.. Kunne ikke fått en bedre lege..
Dette her er en veldig dyktig lege som kan faget sitt! Hun er imøtekommende, holder blikk-kontakt og er effektiv i arbeidet sitt samtidig som hun tar seg god tid til pasienten. Hun er også flink til å kommunisere med pasienten.
Veldig overraskende med en så dyktig lege til en så ung alder. Jeg har ingenting negativt å si om henne som lege.
Eneste minuset er selve legekontoret, veldig knotete å komme seg dit, spesielt for oss som skal dit med vogn/rullestol.
Veldig trang kjedelig legekontor , og lekene som er ment for barna i venteværelsen er direkte uhygieniske og skitne.
Ellers en imøtekommende personale (sekretærene).