Havkanten Legesenter AS

Lumberveien 27E 4621 Kristiansand S

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Havkanten Legesenter AS

Veldig fornøyd!

Lege: Jostein Klungsøyr Woje Skrevet

Jeg har alltid fått god og trygg hjelp hos Jostein. Dette gjelder også når jeg har henvist mine barn til han. Han har god tid og han sender videre ved behov. Fornøyd!!

Hadde han som vikarlege i sommer.

Lege: Anders Øgrey Brandsdal Skrevet

Min faste lege hadde ferie så jeg måtte gå til denne mannen. Tok overhodet ikke mine plager på alvor og var nærmest litt frekk.
Kan overhodet ikke anbefales

Dyktig « kirurg»

Lege: Jostein Klungsøyr Woje Skrevet

Jostein er en meget dyktig kirurg, forklarer og utfører med en stø hånd.
Hyggelig lege som har tid til sine pasienter.
Har du noe (føflekker, fett klumper ol.) er dette rett mann

Trygg og god

Lege: Luiz Gustavo Revollo Saucedo Skrevet

Verdens beste lege, følger deg opp, flink til å sende deg videre til spesialister vist nødvendig
Har alltid et smil på lur
Kan anbefales

Faglig sterk og kompetent lege som ser helheten

Lege: Jostein Klungsøyr Woje Skrevet

Jeg har hatt legen i mer enn 10 år og er svært godt fornøyd. Han ser helheten, ønsker å finne gode løsninger og henviser raskt videre når det er nødvendig.

Jeg opplever en god kommunikasjon og at han har kontroll på tidligere sykehistorikk og konsekvensene det får for nødvendige sjekker og behandling.