Frøydis Nermoen
Jeg har alltid kvidd meg for å gå til lege. Har ofte følt at jeg ikke ble tatt på alvor,selv med ting som migrene og nakkeprolaps.
Kom til henne med en diffus problemstilling og en del bekymringer ifht.arvelighet.Nermoen lyttet ,tok meg på alvor og utredet grundig.Jeg er selv helsepersonell,men ikke lege,men hun lyttet uansett til det jeg la frem. Jeg har aldri blitt bedre ivaretatt av en lege tidligere.
Jeg hadde henne som fastlege da jeg studerte i Lillehammer, og var strålende fornøyd. Hun er den eneste legen jeg har hatt full tillit til. Er empatisk og ser hele mennesket. Den første legen jeg har møtt hvor jeg føler at hun ønsket å gjøre alt for og hjelpe meg med mine utfordringer, uansett hva det måtte være. Jeg gråt mye på hennes kontor, og følte meg ordentlig trygg og ivaretatt. Gruet meg til å flytte fra Lillehammer og vurderte lenge om jeg skulle pendle fra Sarpsborg-Lillehammer kun for å kunne beholde henne som min fastlege.
De gangene jeg har vært hos henne føler jeg at hun har det travelt med å bli ferdig (viktigere å bli ferdig enn å hjelpe ordentlig). Hun har dessuten Googlet for å finne symptomer mens jeg var der, og vært litt klønete i ordvalg. Problemet jeg tok kontakt om sist ble ikke løst etter blodprøver, likevel tar hun ikke kontakt for å undersøke videre og finne ut årsaken til problemet.
Når det er sagt så er hun hyggelig og blid, men sammenliknet med min forrige lege er jeg dessverre ikke helt fornøyd.
Frøydis er sympatisk, rolig og ser hele mennesket. Hun tar seg god tid og gir ikke inntrykk av hastverk eller utålmodighet. Hun hører etter og gir gode råd. Jeg har full tillit til frøydis medisinske kompetanse og til henne som fastlege.
Tar seg god tid og virker kyndig i jobben sin. Kommer med gode anbefalinger og bryr seg om sine pasienter.