Anne Furuborg

Bystranda legesenter
Kvinne, 61 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1986)

Ledige plasser

0 av 1100
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

2 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Bystranda legesenter Telefonnummer38 01 98 8038 01 98 ...
Østre Strandagate 76 A 4608 Kristiansand S
Vis kart
Anne Furuborg er en av 85 fastleger i Kristiansand

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(9)
9 vurderinger
Tilgjengelighet
(7)
7 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(6)
6 vurderinger
Service
(6)
6 vurderinger

Siste vurderinger av Anne Furuborg

Mye vikarer

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg valgte Anne for å ha en kvinnelig fastlege. Det viste seg at jeg kun skulle få møte de yngre mannlige vikarene. Vikaren per nå, Erik Lindbach, fremstod for meg som en som kunne ALT, noe som er umulig når man er relativt fersk som lege - kroppen er tross alt rimelig kompleks. Jeg ble derfor litt skeptisk. Det ville vekke mer tillit dersom han innrømte å være usikker for så å sjekke opp noe. På telefonen etter blodprøvesvarene forstod jeg at han ikke hadde like god peiling på min tilstand som han ga utrykk for tidligere på legetimen. Han hadde ikke tatt de prøvene jeg trengte, og forstod ikke hvorfor jeg ønsket prøver av noe som ofte følger min sykdom. Da tilstanden forverret seg og jeg virkelig trengte en lege gikk jeg derfor til bedriftslegen istedet.

Elendig resepsjon!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dette er mer for resepsjonen og service ved Bystranda Legesnt. De tar personlige vurderinger og er frekke over telefon. Ekstremt ubehagelig og nedlatende. Man kvier seg for å ringe.

Flink og dyktig. - Absolutt å anbefale!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg opplever Furuborg som en veldig kunnskapsrik lege. Hun er flink til å forklare bakgrunnen til hva hun mener kan være årsaker til eventuelle plager jeg har kommet med.

Hun er flink til å spørre ekstra spørsmål og gir uttrykk for å være interessert i å komme til bunns i hva det skulle være.

Hun tar seg tid til meg selv når det er på slutten av dagen eller til og med på overtid.

Hun har hatt vikar en stund, det må nevnes at denne legen, Lindbach, også gjør en god jobb og er flink til å sjekke journalen og følger opp hva som ble snakket om med Furuborg!

Helsesekretærene tar deg godt i mot på telefon og er til god hjelp. Det gir god service dersom man skal trenge blodprøver og slikt.

Absolutt å anbefale!

bra lege, forferdelig legesenter/resepsjon

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Fast legen er kjempe flink, tar seg tid og har det ikke travelt. Dessverre er resepsjonen treige, frekke, svarer aldri på telefon og når de svarer får man ikke hjelp. Jeg har opplevd at resepsjonen har stilt spørsmål og konkludert med at hvis jeg er frisk nok til å møte på jobben min skal jeg ikke få time hos legen. Veldig misfornøyd.

Tar seg ikke tid eller ting seriøst

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har vært hos henne et par ganger og begge gangene har har jeg følt meg lite velkommen og at hun helst vil bli ferdig fortest mulig for å haste videre til neste pasient. Hun har heller ikke tatt meg seriøst og bagatelisert problemene jeg har kommet med uten å tilby noen form for tester eller behandling. Jeg byttet lege ganske rask og har nå fått god hjelp av ny lege som tar seg tid og yter service.