Are Kongshaug
Tilleggskompetanse
Jeg benyttet meg av Are ett år før jeg fant ut at han ikke var legen for meg. Han virket i starten som en grei lege men, etter en meget ubehagelig time fant jeg ut at dette ikke fungerte for meg. Han skrev korte henvisninger som ofte ble avvist. Sliter man med sjelden sykdom og psykisk sykdom anbefaler jeg å bruke andre fastleger.
Dyktig lege med mye empati. God oppfølging av min eldre mor. Ga tilbakemelding per tlf med gode råd.Anbefales!
Jeg opplever at Are tar seg god tid, har mye kunnskap om ulike sykdommer og jeg føler meg veldig godt ivaretatt. Vil anbefale han på det varmeste.
Tålmodig lytter, som gjør sitt beste for å finne frem til gode løsninger. Behagelig og dyktig lege som jeg kan anbefale.
Byttet fastlege for ikke lenge siden. Har vært hos han noen ganger nå. Lyttende, forståelsesfull og kunnskapsrik. Her blir du tatt på alvor og får den hjelpen du trenger. Empatisk og rolig fremtoning. Han gir deg tid til å forklare problemet, og stiller de riktige oppfølgingsspørsmålene. Anbefales.