Azhar Daud Khan
Jeg opplevde denne fastlegen som grei å bruke ved enkle, kortvarige sykdommer. Da jeg trengte mer oppfølging over tid, ble det derimot svært mangelfullt. Legen gjennomførte få undersøkelser over tid, og utførte derfor konsultasjonene på en svært utilstrekkelig måte.
Kommunikasjonen fungerte også dårlig, blant annet fordi legen behersket norsk dårlig, noe som førte til misforståelser og lite trygghet i konsultasjonene. Jeg måtte selv be om henvisning videre, og oppfølgingen overfor NAV ble ikke ivaretatt. Legen uttrykte at han ikke hadde tid til å svare NAV, og jeg opplevde at han forsøkte å presse meg tilbake i jobb før jeg var klar slik at det ble mindre jobb for han.
Til slutt avsluttet han pasientforholdet brått.
Etter at jeg byttet fastlege, fikk jeg en langt grundigere og mer profesjonell oppfølging. Basert på min erfaring kan jeg dessverre ikke anbefale denne legen, særlig ikke dersom du trenger oppfølging utover enkle helseplager.
Dr. Khan er i en egen klasse når det gjelder kombinasjonen av kunnskap, ivaretakelse og empati.
Han er også lyttende og forklarende noe som bidrar til en økt følelse av trygghet. Samtidig er han tilgjengelig og bruker tilstrekkelig tid, slik at hjelpen som gis oppleves effektiv og relevant.
Han er veldig flink med jobb. Han er snill med pasient. Han hører deg, og anbefaler medisink og non-medisink tiltakene.
Beste fastlegen jeg noen gang har hatt. Han tar seg god tid til å undersøke og åpenbart er meget kunnskapsrik aldri har ikke satt som han og hoper at alle de ønsker seg beste lege tar han stedet for de andre respektfull gir mer tid til kundene for meg aldri vil ikke flytte til andre fastlagte mener jeg ikke at andre er dårlige men jeg trivest han godt som fastlege som dere vet alle har kunnskap men neon har mer fokus på kunde godt og det gjør han lege/Azhar Daud Khan
Beste fastlegen jeg noen gang har hatt. Han tar seg god tid til å undersøke og åpenbart er meget kunnskapsrik lege/Azhar Daud Khan