Henriette Benjamin Steinnes
Henriette er den beste fastlegen jeg har hatt. Føler meg både sett og hørt. Hun har mye kunnskap og trygghet i sitt fag. Hun møter meg alltid med ett smil og spør hvordan jeg har det. Lett å få tak i når det trengs. Følger meg godt opp. Kan varmt anbefale henne.
Virker uengasjert og uinteressert i pasienten, svært lite hjelpsom . Har kvidd meg for å ta kontakt, fordi jeg opplever henne som uvillig til å hjelpe. I tillegg har hun vært svært lite tilgjengelig. Har nå bestemt meg for å skifte fastlege
Har vært ok fornøyd med legen til nå, men når en virkelig trenger henne så svikter hun - dessverre. Avgjørelsen gjør at jeg som pasient får det værre og kan ikke kan stole på henne lenger. Jeg har satt meg på venteliste til ny fastlege.
Dyktig lege som ser deg. Lett å kommunisere med. Lytter til meg som pasient. Godt å få fastlege igjen
Jeg opplevde at møtet ikke reflekterte den profesjonaliteten og empatien man forventer fra en lege. Det var en skuffende opplevelse, og jeg følte meg ikke godt ivaretatt som pasient. Jeg håper at denne tilbakemeldingen kan være nyttig for å forbedre pasientbehandlingen fremover.