Justyna Malachowska
Motta varsel når denne legen får ledig plass
Dr. Justyna er en fantastisk fastlege. Jeg er lege selv, og kan lett se at hennes pasienter har godt av henne som fastlege. Hun er fastlege for hele min familie. Vi er alle strålende fornøyd med henne. Kan ikke rose henne
Høyt nok. Hun er flink, fagligdyktig, empatisk, ryddig, ivaretagende og handlende lege. Tar seg god tid til alle. Følger godt opp og tar ting seriøst. Bare godt å si om denne legen. Kommer aldri til å bytte fastlege. Top karakter til Dr. Justyna.
Dr. Malachowska er et eksempel på det legeyrke dreier seg om: kunnskapsrik, konkret, omsorgsfull. God oppfølging, tydelige tilbakemeldinger. Hele familien er veldig fornøyd med Justyna.
Hun brukte alltid mye tid på meg, selv på en travel dag. Jeg følte meg trygg og godt ivaretatt.
Måtte bytte til en annen fastlege pga flytting :-(
Jeg har hatt Justyna som fastlege i mange år. En så tilgjengelig, kunnskapsbasert og medmenneskelig spesialist skal du lete lenge etter. Fra det jeg har observert, er det bare fornøyde pasienter som kommer ut fra kontoret hennes. Anbefales på det sterkeste.
Dr. Justyna er en lege som jeg kan anbefale til andre.Hun gjør det beste hun kan for pasientene sine.Hun er veldig dyktig i jobben sin, er grundig og tar pasientene seriøs.Dr. Justyna lytter og er interessert til pasientene sine, tar seg tid og ansvar.Jeg er kjømpefornøyd med henne for hun er stabil og gir best oppfølging.Fremragende lege på alle måtte. Gode evner til å forstå andre mennesker og har høy faglig nivå.Denne legen er av toppnivå og tilhører sjeldenheten.