Anne Sinnes Kleiven

Ølen legekontor
Kvinne, 54 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1995)

Ledige plasser

0 av 700
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

7 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Anne Sinnes Kleiven er en av 11 fastleger i Vindafjord

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(16)
16 vurderinger
Tilgjengelighet
(12)
12 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(10)
10 vurderinger
Service
(11)
11 vurderinger

Siste vurderinger av Anne Sinnes Kleiven

Ikke en people person.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Når du kommer inn på kontoret til Anne er du heldig hvis du får 2 sek med øyenkontakt. Dette er ingen people person, så om du sliter litt psykisk så er ihvertfall ikke dette personen for deg. Opplever henne bare som frekk og litt skummel. Føler heller ikke at jeg blir tatt seriøst.
Er nå på leit etter ny lege.

Dyktig og flott fastlege!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Er superfornøyd med Anne Kleiven som fastlege. Hun har alltid tatt meg på alvor og lyttet til meg. Hun har samarbeidet godt med nav når det har vært behov for det, leger og spesialister på sykehus og revmatismesykehuset og har henvist meg vidre ved behov. Hun har alltid vært i godt humør å vi har hatt en god tone i alle år jeg har hatt henne som fastlege. Når jeg nå skal bytte så er det grunnet flytting og med tungt hjerte at jeg bytter.

kald og kortfattet

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun er ikke en people person i det hele tatt. Når du kommer inn til henne føler du at du må tømme deg på to min, for det er alt du får. Hun hører ikke etter hva det er du sier, og ser deg ann. Veldig gammeldags i behandlingen sin. Psykiske problemer, utbrennthet, søvnproblemer, depresjon etc. dette er ting hun mener er bare vas.
Er på jakt etter ny fastlege, og ville ikke anbefalt anne til min verste fiende.

Lege som ikke bryr seg

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Legen er ok å komme til når det gjelder fysiske problemer som smerter eller infeksjon, men fikk ikke hjelp med psykiske problemer som med depresjon, angst og søvnprobmlemer, hun ville ikke komme med anbefalinger til psykolog og sa at tabletter er kun for gamlinger. Håper noen annen lege kan hjelpe.

Ikke den beste legen jeg har hatt

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Det som er bra, er kontorsøstrene her. De er veldig blide og imøtekommende. Det har også vært greit å få time forholdsvis raskt og ikke lang ventetid når man har time. Hun lytter til meg, men er ingen god samtalepartner, til det er hun alt for kortfattet. Jeg har stort sett opplevd henne som sur og vrang, og ganske frekk i kommentarene til tider. En av de siste gangene jeg var hos henne sa hun at dersom jeg ikke var fornøyd med det hun gjorde så kunne jeg bare finne meg en ny lege.... Sånt sier ikke fastlegen din til deg. Hennes negative måte å være på gjør meg utrygg og frustrert. Jeg grudde meg for å konsultere henne, men måtte for å komme videre i systemet. En fastlege skal ikke bare lytte til deg men også vise sympati, og støtte deg. Fastlegen skal opptre positivt ovenfor sine pasienter, være imøtekommende. Når man har vært hos fastlegen sin skal man føle seg ivaretatt og godt behandlet. Vi vet at fastlegen ikke kan alt, men de må være villige til å bruke tid på å sette seg inn i dine ting og lytte og prøve å forstå.