Olav Martin Bryne Larsen

Vigrestad Helsesenter
Mann, 39 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

2009

Ledige plasser

0 av 1050
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

23 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Olav Martin Bryne Larsen er en av 19 fastleger i

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(2)
2 vurderinger
Tilgjengelighet
(1)
1 vurdering
Tillit og kommunikasjon
(1)
1 vurdering
Service
(1)
1 vurdering

Siste vurderinger av Olav Martin Bryne Larsen

Seriøs og dyktig lege!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Veldig godt forberedt til konsultasjon der det er behov for dette. Tar seg god tid til å være grundig og nøyaktig for å finne løsninger på utfordringer sammen med pasient.

Veldig lett å snakke med, stiller gode spørsmål, og bruker tiden godt. Styrer konsultasjonen på en veldig god måte. Om han stresser litt av og til når ting tar litt lenger tid enn planlagt, vises det iallfall ikke på noen måte. Veldig dyktig til å skape en trygg arena for pasienten.

Han er kunnskapsrik og dyktig. Har han ikke svar, finner han dem. Møter alltid med respekt og er høflig. Helt klart samlet sett en av de mest positive opplevelsene jeg har hatt med helsevesenet.

Det at kategorien "tilgjengelighet" her på denne vurderingen ikke scorer så veldig høyt, sier i grunnen ikke så mye - når en skal ha legetime, så må det vurderes med så mange pasienter, hvor brått-om det er. Trengs en konsultasjon fort, så skjer dette som regel samme dag. Trengs det ikke fort, vel - så betyr ikke ventetiden særlig mye heller. Så selv om tilgjengeligheten er litt så som så målt ut fra dette skjemaet, så kunne jeg ikke tenke meg å vurdere å bytte lege, da dette er stort sett likt for alle sammen.

Etter min erfaring går det *alltid* an å få kontakt på telefon i løpet av dagen med legen direkte.

Faglig meget dyktig, flink å lytte, vennlig og høflig.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

En lege som kan anbefales på det varmeste. Han er grundig, henviser videre om nødvendig, iverksetter tiltak som har forebyggende effekt og stiller gode oppfølgingsspørsmål der det kan forekomme usikkerhet.

Solid håndtrykk, "snille" øyne og godt forberedt før konsultasjon. Tar seg nok tid, men kaster heller ikke tiden bort på uvesentligheter. Definitivt en lege som skaper trygghet, tilhørighet og forutsigbarhet for pasienten.