Mustafa Shaker Jassem
Jeg følte meg ikke hørt eller tatt på alvor under konsultasjonen. Første time hos han fikk meg til å bytte til ny fastlege
Skulle ha han midlertidig som fastlege, mens jeg var på venteliste etter flytting. Nå har jeg hatt han i snart 3år. Han lytter, følger opp, tar nødvendige prøver. Henviser med engang. Er snart min tur på ventelista til legen jeg skulle ha, men har lyst til å beholde Mustafa. Flyttet barna mine også til han, de er synes han er trygg å komme til også. Anbefaler han til de som vil bytte lege!!
Meget skuffet over denne legen, setter seg ikke skikkelig inn i saken, inviterer til ny time for blodprøve til et tidspunkt der de ikke foretar dette. Lytter heller ikke til problemene og eller gjør noe med det. Så her vurderes sterkt fastlege bytte
Legen stilte spørsmål som opplevdes unødvendig personlige. Jeg følte meg ikke møtt med forståelse eller trygghet under timen. Opplevelsen ga lite rom for tillit. Jeg vurderer å bytte fastlege etter første besøk.
Han lytter, skriver/sender med nødvendig dokumentasjon/resepter, og tar seg tid! Føler ikke jeg er til bry til tross for gjentatte konsultasjoner. Han er lett tilgjengelig gjennom E-konsultasjon og via resepsjonistene. Stoler på han ift helsa mi.