Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Torget Helsesenter AS
Fantastisk lege
Lege: Lema Samar Omarzae SkrevetEn lege som er barmhjertig og lytter. Gir gode tilbakemeldinger og er veldig omsorgsfullt. Jeg er ny her i drammen og er veldig glad å få være en Lege som Lena.
Imøtekommende og forståelsesfull lege
Lege: Lema Samar Omarzae SkrevetVeldig hyggelig, imøtekommende og forståelsesfull lege. Jeg opplever at hun ser hele deg og det større bildet, og ikke bare fokuserer på det konkrete problemet man kommer med. Hun tar seg tid til å lytte, og spør også om det er andre ting som plager en eller påvirker hvordan man har det. Jeg føler meg sett, hørt og tatt på alvor hos henne, og er veldig fornøyd med oppfølgingen jeg har fått.
Svært dårlig og uprofesjonell opplevelse».
Lege: Lema Samar Omarzae SkrevetJeg hadde dessverre en svært dårlig opplevelse med denne legen. Jeg opplevde måten jeg ble møtt på som lite profesjonell, avvisende og ubehagelig.
Da jeg forsøkte å forklare at jeg hadde et problem, fikk jeg nesten umiddelbart beskjed om at hun ikke kunne sykmelde meg – før hun i det hele tatt hadde hørt hva problemet mitt var. For meg er dette svært skuffende. Jeg forventer ikke at en lege automatisk skal skrive ut en sykmelding, men jeg forventer at legen først lytter til pasienten, prøver å forstå situasjonen og gjør en ordentlig medisinsk vurdering før hun trekker en konklusjon.
Som pasient skal man kunne føle seg trygg nok til å forklare hva man sliter med, uten å bli avvist eller satt i en ubehagelig situasjon før man har fått fortalt ferdig. Jeg satt igjen med en følelse av at det viktigste jeg hadde kommet for å snakke om, ikke engang ble tatt på alvor.
Jeg forventer betydelig bedre kommunikasjon, respekt og profesjonalitet fra en lege. Basert på min personlige opplevelse følte jeg meg verken lyttet til eller godt ivaretatt.
Veldig flink, omsorgsfull, tydelig, veldig god på det formelle (også)
Lege: Lema Samar Omarzae SkrevetVeldig veldig fornøyd med Lema. Fantastisk fastlege som balanserer omsorg, det formelle systemet og medmenneskelighet. Forstår balansen, ikke bare en god lege men også «advokaten» for din helse.
Kunnskapsrik, hjelpsom og god lege
Lege: Marwa Zubeidi SkrevetHar fått utrolig god hjelp her med min psykisk syke datter som har henne som fastlege. Hun forstår straks - har oversikt og gode forslag og god oppfølging - kunne neppe fått en mer støttende lege. Er virkelig takknemlig!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?