Torget Helsesenter AS

Konsultasjon (ny pasient)
Pris: 179 kr

I dag 1. jan I morgen 2. jan Lør 3. jan

Om

Torget Helsesenter har ledig kapasitet og har åpnet for at alle kan bestille time hos oss. Hvis fastlegen din har lang ventetid, eller du trenger ny fastlege, så kan du bestille prøvetime hos oss. Målet er å bygge opp et godt og langvarig fastlegeforhold som fungerer for deg. Se ledige timer i kalenderen over og bestill konsultasjon. Vanlige priser hos fastlege gjelder.

Om Torget Helsesenter
Torget Helsesenter er et moderne legekontor midt på Bragernes torg i Drammen. Senteret drives av fire fastleger som sammen har som mål å tilby helsehjelp av høy kvalitet i et imøtekommende og trygt miljø. Her møter pasientene et kompetent og omsorgsfullt team som legger vekt på god tilgjengelighet og helhetlig oppfølging.

Er du på utkikk etter ny fastlege? En av våre dyktige leger har nylig startet hjemmel og har for tiden ledig kapasitet:

Dr. Lema Samar Omarzae

Lema er allmennlege i spesialisering med bred erfaring fra sykehus, legevakt og kommunehelsetjenesten.

Velkommen til Torget Helsesenter – et sted hvor du kan føle deg trygg og godt ivaretatt gjennom hele behandlingsforløpet. Vi ser frem til å bidra til din helse og trivsel i hverdagen.

Bragernes torg 4 3017 Drammen

• Profilbilde av fastlege Lema Samar Omarzae
    Fastlege
    Konsultasjon (ny pasient): 179 kr Time kan bestilles uavhengig av hvilken fastlege du har
    Neste time:
  • Allmennlegespesialist og fastlege
  • Fastlege
  • Fastlege

Siste vurderinger av behandlere ved Torget Helsesenter AS

Veldig profesjonell

Lege: Marwa Zubeidi Skrevet

Meget god og profesjonell oppfølging med tydelig kommunikasjon, faglig trygghet og respektfull behandling.

Safe, Knowledgeable and professional

Lege: Lema Samar Omarzae Skrevet

Doctor Lema Samar Omarzae is an exceptionally professional, well experienced in her field and a empathetic family doctor I ever met in Norway within my 8 year of lived time here. She is treating me with respect, kindness, listens to me with close attention and is responsive in warm manner, with a caring gaze upon my case, not felt at all dealt with a cold approach like I experienced with past family doctors, but with a high level of humanity. I deeply and highly recommend her as a family doctor! Georgiana D

Kunnskapsrik, dyktig og lyttende!

Lege: Lema Samar Omarzae Skrevet

Jeg er nyinnflyttet til Drammen og var så heldig å få Lema som fastlege.

Å finne en dyktig og lyttende lege er av erfaring ikke lett. Legebestanden består dessverre av mye arroganse og lettvintheter. Leger som ikke tar deg fullt på alvor. Her utgjør Lema unntaket.

Lema er en veldig flott og veldig hyggelig lege. Hun er lyttende, kunnskapsrik, dyktig og trygg i sitt arbeid. Hun har godt humør og smilet sitter veldig løst. Hun har glimt i øyet og alltid en humoristisk kommentar på lager. Alt som jeg verdsetter hos en lege!

I mitt tilfelle var jeg i mitt første besøk hos Lema til time grunnet et litt personlig intimt problem, noe jeg på forhånd trodde skulle bli pinlig. Så ble ikke tilfelle!

Jeg følte meg fort hjemme hos Lema. Jeg fikk umiddelbart en tillit grunnet hennes kompetanse.

Jeg vil på det sterkeste anbefale Lema. Søker du en fastlege som er kunnskapsrik og som tar deg på alvor er hun utvilsomt rette legen for deg. Hvis du i tillegg verdsetter en litt løs tone med fravær av arroganse, velg Lema som din fastlege :)

Terningkast 6 ! :)

Hilsen [Navn fjernet av moderator]

Flink og lyttende

Lege: Lema Samar Omarzae Skrevet

Lema er dyktig i jobben sin. Lytter til det du har og si og sjekker opp potensielle årsaker til problemene. Lett og ledig og snakke med. Liker henne godt

Legen Legen er veldig flink, han tar godt vare på pasientene sine, han fortjener aler veldig flink, omsorgsfull og snill

Lege: Mustafa Shaker Jassem Skrevet

Snill, profesjonell, talentfull,Han snakker engelsk med oss siden vi er utlendinger. Han har aldri skapt problemer, og når det gjelder barn, står han alltid opp for dem.Familie og en god lege. Alt han tror vi trenger er langt unna. Bildediagnostikk, spesialister.Neunam sta bi vise rekla nećemo mjenjati doktora