Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Torget Helsesenter AS
Flink og forståelsesfull
Lege: Marwa Zubeidi SkrevetKjenner meg ikke igjen i de andre vurderingene. Hun er imøtekommende og lytter til problemer. Hun jobber aktivt med å høre grundig om situasjonen min og spør alltid hvordan det går ellers
Trygg
Lege: Marwa Zubeidi SkrevetFøler meg alltid godt tatt imot, sett og hørt. Både jeg og mitt barn er veldig fornøyd. Tar det jeg sier på alvor og føler meg veldig trygg. Hun er rolig, koselig, blid og imøtekommende.
Trygg og tar deg på alvor
Lege: Mustafa Shaker Jassem SkrevetOpplever og bli hørt, sett og tatt på alvor! Sender raskt videre til spesialister. Blid og imøtekommende. Raske tilbakemeldinger på blodprøver!
Trygg og god behandling
Lege: Lema Samar Omarzae SkrevetEn dyktig og blid lege som gir gode råd, god behandling og har utmerket kommunikasjon med pasientene. Hun er også en god lytter, tar seg tid å forstå situasjonen. og får meg til å føle meg godt ivaretatt.
Dyktig og forståelsesfull
Lege: Lema Samar Omarzae SkrevetLegen er dyktig, lyttende og forståelsesfull. Jeg føler meg alltid sett og tatt på alvor. Anbefales på det sterkeste. Legen har alltid løsninger og tenker utenfor A4.