Aud Marie Hoel

Gullgruven Legekontor AS Kvinne, 64 år

Om

Autorisert2002
SpesialiseringAllmennmedisin
Ledige plasser 28 av 1950
Advarsler
Vil du bytte til denne fastlegen?

Praksis

Gullgruven Legekontor AS

Liamyrane 1 5132 Nyborg
Tlf: 55 25 30 30
Aud Marie Hoel er en av 235 fastleger i Bergen

Brukernes vurdering

Samlet vurdering
2.5
24 vurderinger
Tilgjengelighet
3.0
17 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
2.5
22 vurderinger
Service
4.0
15 vurderinger
Ny vurdering

Siste vurderinger av Aud Marie Hoel

Tar deg på alvor!

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
3.5
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
4.5

Jeg har hatt Aud som min fastlege i 10 år og er strålende fornøyd. Hun har virkelig tatt meg på alvor, uansett hva jeg har kommet til henne med. Det er med tungt hjerte jeg nå bytter lege pga flytting. Hun tar seg alltid god tid, er en god lytter og er ærlig med sitt kompetansenivå da hun videresender deg til nødvendig behandling om nødvendig.

Hun har stor respekt for psykiske problemer og henviser til behandling raskt.

Var meget urolig da jeg hadde min første underlivsundersøkelse, men Aud er en veldig profesjonell og flink lege.

Absolutt til å anbefale.

Veldig faglig flink og imøtekommende lege

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
4.5
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
5.0

Jeg er veldig fornøyd med denne legen. Hun tok seg tid til å lytte på mine problemer og svarte tålmodig på alle mine spørsmål. Følte meg godt ivaretatt hos henne. Hun tar jobben sin på alvor og kan faget sitt veldig godt. Fikk veldig god behandling hos henne.

Finnes bedre leger, men av og til hyggelig

Skrevet
Samlet vurdering
3.0
Tilgjengelighet
2.5
Tillit og kommunikasjon
3.0
Service
3.0

Jeg vet ikke helt hva jeg kan si om Hoel. Noen ganger er hun veldig hyggelig, andre ganger ikke. Jeg har gått hos henne i kanskje fire år, men velger nå å bytte. Har ikke kommet innom med vanskeligere ting enn resept på p-piller, allergitabletter, henvisning til hudlege og attest for sykdom.

Til tider føler jeg meg litt "forbisett", på den måten at det ikke virker som om hun vil ta problemet mitt seriøst. Da jeg ønsket å få en henvisning til spesialist måtte jeg tvinge de ordene ut av henne selv; da hun så på det som var problemet sa hun bare at hun ikke visste hva det var. Jeg er i alle fall ikke fornøyd, og bytter på. Men, var enkelt å få sykdomsattest av henne da jeg var syk. Humørsvingninger passer godt på Hoel.

Legekontoret ellers; de i skranken kan gjerne bli litt hyggeligere, føler at jeg av og til er en pest og plage (gjør ikke noe annet enn å si at jeg er kommet, og skal betale...). Ellers er det helt OK å komme gjennom på telefonen; ikke fantastisk raskt, men bare helt greit.

Ikke helt fornøyd

Skrevet
Samlet vurdering
2.0
Tilgjengelighet
0.0
Tillit og kommunikasjon
1.5
Service
0.0

Jeg har hatt henne som fastlege i noen år nå og hun var alltid grei og hjelpsom når jeg bare skulle inn å fornye P-pille resepten min. Med en gang jeg hadde problemer ut over dette fikk pipen en annen lyd. Virker ikke interessert i å hjelpe overhode og jeg stiller meg også tvilende til kompetansen hennes på enkelte områder. . Enten så kan hun ikke jobben sin eller så er hun bare ikke interessert i å hjelpe.

Veldig synd for hun virker egentlig som en trivelig dame, men etter sist time byttet jeg lege umiddelbart og uten å gå i detalj syns jeg det sier sitt.

Usympatisk lege

Skrevet
Samlet vurdering
1.0
Tilgjengelighet
0.0
Tillit og kommunikasjon
1.5
Service
0.0

Brukte henne som fastlege i flere år. Siden jeg sjelden er hos legen, var jeg godt fornøyd. Så ble jeg gravid. Kontrollene var en mare! Hun kunne ikke svare på elementære ting. Hun skjelte meg ut for å mase da jeg tok en telefon til legekontoret da jeg var på overtid. Da jeg kom til etterkontroll etter fødselen, spurte hun meg hvorfor jeg kom. Denne kontrollen er alltid seks uker etter fødsel i Norge, og etter min fødsel var den også tvingende nødvendig. Nei, etter ni måneder der jeg faktisk var avhengig av kontroller hos lege, tok jeg til vettet og byttet fastlege - takk og lov!