Siste vurderinger av behandlere ved Gullgruven Legekontor AS
Usympatisk
Lege: Aud Marie Hoel SkrevetUtrolig usympatisk og uhøflig lege. Tok seg knapt tid i to minutter da jeg var der med min 5 år gamle datter. Det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å bytte fastlege. Styr unna Hoel.
Trygg, god dialog
Lege: Ghazwa Melhem Zougheib SkrevetJeg hadde en uklar plage. Flink i dialog med pasienten og gav god informasjon om mulige årsakssammenhenger til helseproblemene. God oppfølging og henvisninger.
Tilgjengelig og kompetanse
Lege: Aud Marie Hoel SkrevetGenrelt raskt å få time. Hun er flink å sette av tid til hastetimer/øyeblikkelig hjelp.
Hyggelig og kompetent.
Ikke fornøyd.
Lege: Ghazwa Melhem Zougheib SkrevetJeg byttet til denne legen for ikke så lenge siden. Hun tok meg rett og slett ikke på alvor og virket så uinteressert i hva jeg hadde å si. Fikk ingen gode forklaringer, og hun søkte opp på Google og ga informasjon fra der. Hun er ikke dyktig i jobben sin, og jeg anbefaler henne ikke.
Utmerket
Lege: Aud Marie Hoel SkrevetBra og rask behandling. Kom inn til timen litt etter avtalt tid. Legen forklarer hva hun gjør og hvorfor undervis. Fikk riktige råd med hjem. Igjen: Utmerket!