Vibeke Kvanvik Nygaard

Cort Piil Helsesenter AS
Kvinne, 44 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2008)

Ledige plasser

0 av 1300
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

27 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Vibeke Kvanvik Nygaard er en av 243 fastleger i Bergen

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(34)
34 vurderinger
Tilgjengelighet
(26)
26 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(28)
28 vurderinger
Service
(26)
26 vurderinger

Siste vurderinger av Vibeke Kvanvik Nygaard

Omsorgsfull og kunnskapsrik

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Vibeke som fastlege i cirka fem år og er superfornøyd med henne. Bytter nå på grunn av flytting. Vibeke har alltid vært imøtekommende og brukt mer tid på meg enn jeg har forventet.

Jeg har alltid opplevd å bli tatt seriøst. Hun har satt seg inn i journalen min, følgt opp ting som hun oppdaget der og heller sjekket en gang for mye enn for lite. Dersom hun har vært usikker på noe, har hun heller tatt en ekstra prøve eller gitt en ekstra henvisning i stedet for å vente eller "regne med" at det ikke er noe galt. Det har altså ofte skjedd at hun tar seg tid til andre ting enn det timen i utgangspunktet var bestilt til. Jeg synes også at det har vært beroligende at hun har notert ned alt jeg har sagt og bedt meg utdype for å forsikre seg om at hun har forstått meg riktig.

Det eneste jeg har opplevd som kan regnes som negativt, er at jeg en periode (som forøvrig var under graviditeten, så jeg var relativt ofte innom) møtte mange vikarer. Vikarene har stort sett vært flinke, og det har ikke plaget meg nevneverdig at hun ikke alltid har vært tilgjengelig. Det har også tatt noe tid å komme igjennom på telefonen til CPH, men det tenker jeg nesten at en må regne med på et legesenter midt i Norges egentlige hovedstad. Timebestilling via SMS synes jeg dog har fungert bra.

Jeg har alltid, særlig i barseltiden, opplevd henne som veldig omsorgsfull og sympatisk. På slutten av hver legetime har hun alltid lurt på om det er noe annet hun kan hjelpe med eller noe jeg lurer på. Jeg har alltid opplevd å bli sett og at hun har vært interessert i med. Jeg har aldri kjent på tidspresset som jeg vet at alle leger sliter med.

Kan anbefale Vibeke på det varmeste!

Flink lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg opplever at Nygård er en ø
Kege som er forståelsefull, medmenneskelig, empatisk og følger opp. Hun er en av få jeg endt opp med å gråte på kontoret til. Det er vanskelig å få time hos henne og kan gå noen uker for lenge. Ettersom hun jobber kun ett par dager i uken på legekontoret er dette forståelsesfullt. Det mest negative er at timen noen ganger kan være preget av tidspress.

Meget flink lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har vært innom Vibeke noen ganger i løp av de siste tre årene. Har fått meget god hjelp av henne og legekontoret hver gang! Anbefaler Vibeke som fastlege!

Imøtekommende og kunnskapsrik

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Vibeke virket interessert i meg som pasient og tok mine plager på alvor. Hun tok seg dessuten tid til å snakke om problemstilling som gikk utover det legetimen opprinnelig var bestilt for. Jeg følte meg godt ivaretatt og trygg på å ta kontakt igjen ved behov.

Tid og omsorg

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Lege som har tatt seg tid til å lese journalen på forhånd og spør om bedring ifht tidligere problemer, selv om timen skyldes noe annet. Man føler seg tatt på alvor. Flere av helsesekretærene går utover det påkrevde for å skape god stemning og tillit.