Vibeke Kvanvik Nygaard

Cort Piil Helsesenter AS
Kvinne, 44 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2008)

Ledige plasser

0 av 1300
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

18 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Vibeke Kvanvik Nygaard er en av 245 fastleger i Bergen

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(34)
34 vurderinger
Tilgjengelighet
(26)
26 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(28)
28 vurderinger
Service
(26)
26 vurderinger

Siste vurderinger av Vibeke Kvanvik Nygaard

Nedlatende og hvor egne personlig og politiske meninger skinner igjennom

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt dr Nygård som fastlege i flere år. Jeg har nesten aldri vært hos henne, men fått helt ok hjelp de gangene jeg har vært der.

Forrige gang jeg var hos henne var hun imidlertid svært nedlatende. Jeg hadde en del spørsmål om en undersøkelse flere venner (som er leger) har anbefalt meg å ta pga min familiehistorikk. Da jeg tok dette opp gav hun meg imidlertid en leksjon hvor jeg opplevde at hennes personlige og politiske syn skinte igjennom, fremfor å gi meg et faglig medisinsk begrunnet råd. Jeg var uforberedt på dette og følte meg svært liten. Jeg fikk også følelsen av å virke hysterisk/hypokonder. Jeg måtte kjempe mot tårene og har aldri opplevd noe lignende tidligere.

Nå står jeg på venteliste for en ny fastlege jeg har fått anbefalt.

Anbefales ikke

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg hadde time hos Nygaard nylig. Jeg ble ikke møtt med forståelse, og fikk heller ikke komme til orde da legen pratet i ett uten å lytte. Stort preg av tidspress, og nedlatende oppførsel. Jeg går sjelden til lege, og jeg har aldri hatt en lignende negativ opplevelse hos en eneste fastlege. Jeg skriver vanligvis ikke slike kommentarer i forum, men her opplever jeg det nødvendig.

Er dette samme legen?

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg blir overrasket over alle de overstrømmende positive kommentarene her på Vibeke.
Jeg har ikke opplevd henne lyttende og imøtekommende og lite forutinntatt. Jeg har ikke blitt henvist, selv om de store plagene mine har vart i nesten ett pr, med gjentakende visitter. Hun har virket nedlatende og fått meg til å føle at jeg er til bry. Og jeg går ikke til henne fordi det er gøy å å til legen, men for å få den nødvendige hjelpen med plagene som har oppstått. De gangene jeg virkelig har blitt tatt på alvor og fått nye, friske øyne, lyttende ører og god oppfølging - er torsdag eller fredag når vikaren Edel-Elin er der.

Veldig god lege!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Vibeke som fastlege i et års tid, og er veldig fornøyd. Har hatt noen vikarer for henne, men føler at hun likevel holder seg godt oppdatert på min situasjon.
Hun er forberedt når jeg kommer til timen, og hører på det jeg har å si.
Har og fått telefontime med henne, da jeg ikke hadde mulighet til å møte opp.
Anbefales virkelig :)

Virker veldig usympatisk

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt lignenede opplevelse som noen under her, jeg hadde henne som fastlege en god stund men så henne vel en eller to ganger, det var ihvertfal nok til å gi meg en klump i halsen, og jeg byttet rett etterpå. Jeg tror ikke hun har forståelse for at mennesker har følelser, og etter å ha sagt noe jeg ikke har klart å si til noen andre og som har bekymret meg lenge var det eneste jeg fikk tilbake "Ja vel men dette er ikke noe jeg har tid til nå så om det er noe du vil sjekke må du bestille time". Tonen i stemmen hennes var kvass, og jeg gråt nesten hele dagen, det har nå gått over ett år siden og jeg klarer ikke fortelle en ny lege dette, selv om jeg vet jeg må gjøre det. Anbefaler ikke denne legen dersom du er et følelsesmenneske som meg.