Michael Nesland
Dr. Nesland er en lege det er veldig enkelt å forholde seg til. Han lytter og tar deg på alvor.
Han er absolutt ikke en ekspert på alt, noe han selv er den første til å innrømme, men han undersøker og setter seg inn i det han ikke kan. Han lytter også til hva du som pasient tenker selv og henviser raskt videre.
Jeg har et komplisert helsebilde som jeg opplever at han tar på alvor, strekker seg langt og gjør hva han kan for å hjelpe. Henviser til de riktige stedene og er kunnskapsrik om medisiner og muligheter. Svarer raskt og tar gjerne kontakt uoppfordret, beste fastlegen jeg har hatt så langt.
Dårlig lege. Virker i første omgang grei og hyggelig men hører ikke på deg som pasient. Motsier deg og bytter tema. Man føler at legen synes du er dum og behandler deg deretter. Han mangler kunnskap og bagateliserer. Anbefales ikke!
Anbefaler ikke denne legen, han svarer ikke på meldinger på Helfo, vanskelig og få time, arrogant type. Ser ikke meg som pasient og hva jeg sliter med. Dårligste fastlegen jeg har vært bort i.