Magnus Jenset Skrede
Utrolig fornøyd. Jeg blir tatt på alvor og får alltid gode medisinske råd som hjelper meg. Han har et fint smil, er respektabel og alltid profesjonell. Samtidig er han avslappet og har humor som gjør meg roligere når jeg har mye stress og engstelse rundt helsetilstanden min. Jeg er veldig fornøyd med all behandling jeg har fått og får alltid god hjelp. Alle rundt meg sier at han er utrolig dyktig og jeg er heldig med ham som fastlege. Jeg kjører gjerne en time for å ha ham som fastlege. Føler meg alltid friskere etter å ha vært hos Magnus.
En uprofesjonell og tafatt lege som ikke tar pasientene sine på alvor. Som alvorlig syk har en måttet bytte fastlege for å komme seg bort fra nesset legekontor. Anbefaler ingen å ha han som fastlege eller på noen som helst annen måte komme borti han som lege.
Veldig fornøyd.Han tar seg tid til å høre hva du har på hjertet og tar deg på alvor.
Kunne ikke fått noen bedre fastlege. Kjører gjerne noen mil for å ha han som fastlege. Beste jeg har vært hos igjennom et forholdsvis langt liv😊
Han er forståelsesfull, og viser omsorg. Han vil det beste for pasientene sine, og han spør om hvordan det går med et fint smil om munnen.