Bjørn Midttun
Jeg har opplevd denne legen som imøtekommende og tatt seriøst. Det var spesielt viktig for meg da jeg hadde helseproblemer som ikke ble tatt på alvor først da jeg kontaktet legevakta, og deretter da jeg kontaktet legekontoret første gang. Da jeg endelig fikk overbevist de ansatte på kontoret at jeg trengte en legetime, ble jeg tatt imot av en denne hyggelige legen som raskt oppfattet problemet og gav meg rett behandling. Han tok mine bekymringer på alvor og tok seg til til å snakke med meg om det. Det er jeg veldig takknemlig for. Han fulgte også opp med en telefonsamtale etter timen.
Hadde han som fastlege i en periode hvor jeg trengte sykemelding. Følte meg ikke hørt, og han ble veldig personlig engasjert i saken. Legetimene endte opp med at bare han snakket om hva han syns var best i min situasjon, med bakgrunn i noe lignende han hadde opplevd selv. Han lyttet ikke til det jeg hadde å si, og jeg følte meg overkjørt i en ellers sårbar situasjon. Han ble så opphengt i den situasjonen, at han glemte å følge opp andre urelaterte helseproblemer.
Han glemte også ved flere anledninger å faktisk sette opp nye legetimer, så jeg endte opp med å sitte lenge på venterommet til avtalt tid bare for å bli sendt hjem igjen og få ny time satt opp i resepsjonen. Glemte også å gjøre klart til betaling etter timen, så man ble sittende å vente på å få betale lenge etter timen.
Alt opplevdes svært uprofesjonelt.
Så forståelse og hyggelig lege.Følte meg ivaretatt og han lyttet og snakket til meg på en hyggelig måte.Han hadde tid til å høre på meg.