Elin Forsbom Christiansen
Byttet fastlege da jeg studerer utenfor hjembyen min. Byttet til Elin og ble møtt av et veldig lite hyggelig eller forståelsesfullt menneske. Jeg hadde en god del ting jeg ville ta opp men merket etter to minutter at hun var totalt uinteressert og ikke villig til å høre på det jeg fortalte. Enkelte ting jeg tok opp var veldig personlige og såre for meg, og hun møtte meg med dømmende svar og total avvisning. Jeg anbefaler absolutt ikke Elin Forsbom Christiansen til en eneste levende sjel. Dro fra legekontoret både skamfull og flau etter måten hun møtte meg på. Styr LANGT langt unna.
Jeg byttet fastlege hit tidligere i år, og var først hos en nydelig vikar. Dessverre startet mine negative opplevelser med Elin allerede før første møte. Jeg har gjentatte ganger blitt nektet medisiner jeg trenger for å funke i hverdagen, og hun trosser den faglige vurderingen/kompetansen til spesialisten som utredet meg og satt diagnose, for egne tanker om hva ho mener jeg bør ta. Har hatt utallige diskusjoner på melding, og blir bare møtt med motstand hver eneste gang. Veldig rart at ho er den første av 4 leger (hatt en del vikarer) som nekter å gi meg medisiner jeg trenger. Anbefales ikke om du ønsker hjelp!
Virket veldig grei til å begynne med, men så dabbet det av. Viste liten interesse av det som ble sagt, og jeg ble så dårlig at jeg måtte bestille time hos privatlege. Der fikk jeg hjelp. Skiftet fastlege og nå er det helt greit, veldig tilfreds.
Hun er en svært dyktig fastlege som lytter, tar seg god tid og viser ekte omsorg. Hun fortjener virkelig fem stjerner. Siden hun startet har hun vært fastlegen min, og jeg har aldri vurdert å bytte.”
Ignorerer henvendelser om urettmessig faktura. Har forsøkt å få svar gjennom en rekke meldinger over gjennom tre dager. Ønsker en avklaring, men den får jeg tydeligvis ikke.