Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Christianslund Legekontor
Lege: Elin Forsbom Christiansen SkrevetHun er en svært dyktig fastlege som lytter, tar seg god tid og viser ekte omsorg. Hun fortjener virkelig fem stjerner. Siden hun startet har hun vært fastlegen min, og jeg har aldri vurdert å bytte.”
Værste jeg har vært borti
Lege: Van Tho Nguyen SkrevetJeg har sliti med knærne mine nå lenge og får beskjed om at det ikke er noe farlig så da går det fint. Legger seg opp i ting han ikke har noe med, finner frem jobber til meg noe som en lege absolutt ikke skal. Fortalte meg at det ikke ser ut som jeg har vondt når jeg har gått rundt med smerten i flere år og blitt vandt til det.
Sa til meg «fra en skala fra 1-10 hvis 1 er ikke vondt og 10 er å bli sparka i leggen» med smertene mine så hadde den vært på 20 da.
Skriver ikke ned alt i henvendelsene mine.
Veldig hyggelig
Lege: Julie Mathea Bernabé Kongrød-Winther SkrevetJeg har nylig fått Julie som fastlege og jeg er veldig fornøyd. Ble godt tatt imot og følte jeg ble hørt. Ble sendt videre for noe jeg var redd for å ville sjekke, selvom det mest sannsynlig ikke var nødvendig, men bare for å være sikker. Slik behandling setter jeg pris på etter å ha hatt 2 fastleger hvor jeg føler jeg ikke blir sett eller hørt :)
Kunnskaprik
Lege: Van Tho Nguyen SkrevetDear you have been a nice and kunnskap- informed doctor
We will always support from your team and specially your information and overview over cases with you
Hyggelig legebesøk
Lege: Van Tho Nguyen SkrevetImøtekommende og hyggelig legebesøk. Tok seg god tid og var interessert. Får til og med svar på prøvene i morgen på 17.mai og han ringer meg. Strålende service.