Signe Simon Ekeland
Jeg er utrolig glad for at jeg fikk møte Signe Simon Ekeland. Hun er en fantastisk lege – utrolig hyggelig, varm og menneskelig. Det var veldig lett å snakke med henne, og jeg følte meg virkelig sett og lyttet til. Hun tok seg god tid, lyttet til det jeg hadde å fortelle og møtte meg med forståelse og respekt.
Det som gjorde størst inntrykk på meg, var hvor naturlig og jordnær hun var. Hun er ikke bare en dyktig lege, men også et menneske som får deg til å føle deg trygg. Samtalen føltes veldig avslappet og samtidig profesjonell. Jeg gikk fra timen med en veldig god følelse.
Jeg kan virkelig anbefale Signe Simon Ekeland på det varmeste. En slik lege er det ikke hver dag man møter. Tusen takk for en utrolig hyggelig og trygg konsultasjon!
Signe er en av de bedre fastlegene man kan ha. Hun tar pasientene seriøst og henviser videre om det er noe hun ikke kan hjelpe med. Hun følger også opp via både fysiske timer og telefonkontakt. Håper hun blir på Mo Kommunale Legekontor i all tid.
Dyktig, omsorgsfull og lyttende. Forsøker å finne de beste løsninger for pasientene.
Følger opp med telefon kontakt
Gode råd for å løse helseproblemer
Hun fulge opp mor til hun døde av kreft altfor tidlig desverre. Beste fastlegen jeg har truffet. Gikk langt utover hva en kan forvente at en fastlege vil gjøre med hjemmebesøk osv. Kan trygt anbefales.
En lege som ivaretar deg som pasient. Lytter og forklarer på en god måte. Følger opp etter avtale. 10/10