Porya Hakimnejad
Tusen takk for at du gjør så godt arbeid med vårt familiemedlem som er blitt alvorlig syk🙏🏻
Makan til lege skal man lete lenge etter👏🙏🏻
Dr. Porya Hakimnejad er den beste legen jeg noen gang har møtt. Han lytter grundig til problemene mine og hjelper meg på en veldig god måte. Jeg føler aldri at han bare ønsker å bli ferdig med undersøkelsen, han søker alltid etter den beste løsningen for meg. Hans omsorg og profesjonalitet gir meg trygghet gjennom hele behandlingen.
Jeg stiller meg bak alle de fine tilbakemeldingene Porya har fått. Han har en unik evne til å kommunisere og skape tillit, samtidig som han er faglig dyktig og løsningsorientert. Min erfaring tilsier at Porya tar alle situasjoner på strak arm, og han er flink til å forklare slik at man får innsikt og føler seg ivaretatt. Jeg er svært takknemlig for å ha Porya som fastlege.
En lege som ser hele mennesket. Tar seg tid, lytter og møter deg med varme og respekt. Takk for at du er du!
Selv om han er ung, er han flink, nøyaktig, tar saker på alvor, bruker godt tid til undersøkelse, og følger opp saken videre !