Johan Andreas Haga
En lege som er kunnskapsrik, kommuniserer veldig bra, og er oppriktig interessert. Oppfølging er helt topp.
Denne legen er kunnskapsrik, har mye empati og flink henvise videre om nødvendig. Han er sympatisk og lyttende. Beste fastlege jeg noen gang hatt.
Jeg har følt meg tett oppfulgt, lyttet til og utfordret hvor det har vært nødvendig. Veldig fornøyd!
Har vært hos Johan 4-5 ganger nå grunnet langvarig sykdom. Jeg blir tatt på alvor og det virker som legen har et genuint ønske om å hjelpe. Pusher på for utredning hos spesialist.
Han er svært faglig kompetent og er effektiv. Etter å ha lest meg opp på symptombildet så har han gjort alt etter boken og kommet med gode råd og riktige henvisninger.
Han bruker mye faguttrykk i kommunikasjon som gjør det litt vanskelig å følge med til tider.
En lege jeg anbefaler! Som møter deg med kunnskap, forståelse og interesse for å hjelpe. Johan lytter til deg, og prøver å sette seg inn i din situasjon, sykdom eller problem. Jeg har byttet mange leger ila noen år grunnet flytting til forskjellige byer. Beste legen jeg har hatt til nå!
Fikk også veldig respekt for han en gang jeg hadde et "problem/sykdom" han ikke hadde vært borti. Han innrømmet at han ikke kunne ALT innenfor medisin og lærte hele tiden, men klarte å trekke assosiasjoner til hva det kunne være, og jaggu var det også en sammenheng i teorien hans. Han henviste til spesialist slik at jeg skulle få den hjelpen jeg trengte raskest mulig.