Adyam Teclemikael Negash
Jeg hadde bare to timer hos Adyam før jeg valgte å bytte fastlege.
Dessverre var begge opplevelsene skuffende. Jeg opplevde ikke å bli tatt på alvor, og følte at bekymringene mine ble avfeid fremfor undersøkt nærmere. Jeg savnet mer lytting, dialog og veiledning, og gikk fra timene uten å føle at jeg hadde fått den hjelpen jeg trengte.
Jeg har hatt fastlege ved Stridsklev legekontor siden jeg var barn og har alltid vært veldig fornøyd der. Derfor var dette en stor kontrast til det jeg er vant til. For meg fremsto legen lite interessert i å finne løsninger eller følge opp problemstillingene jeg kom med, og jeg valgte derfor å bytte fastlege.
Adyam føler meg godt mottatt som pasient. Tar opp mitt problem .Mann som meg på over 60 år Tar en rekke blodprøver. Blodtrykk litt høyt ,måler blodtrykk over 24timer.
Selv er jeg ny pasient hos Adyam,kan anbefale hun etter tre besøk hos henne
Lite interessert i deg deg som pasient, lytter ikke til deg når deg som pasient, følger deg heller ikke opp dette er noe du må gjøre selv ( Kom selv til avtalt time for å ta kontroll blodprøver, hadde da ikke laget rekvisisjon måtte da selv fortelle hvem prøver som skulle taes til helsesekretæren. ) bruker chat gpt til å stille diagnoser som ikke føles veldig trygt.