Bjørnar Kristoffersen
Legen er sikkert flink og kunnskapsrik på sin måte, men veldig usikker. Han later bare som han lytter. Deretter ignorerer han meg og kommer med sine meninger og påstander. Og det er det som gjelder.
Skriver ut medisiner som han tror skal hjelpe. En spesialist ignorerte dette og skrev ut andre med.
Han påstår plutselig ting som han tror gjelder min person og faller helt utenfor fokus på det jeg kom for.
Dette gjentar seg gangene etter. Jeg blir etter hvert veldig redd ham, desverre. Hans nåværende vikar vikar forstår meg mye mer. Og snakker samme "språk" , slik jeg forstår hen. Stoler på hen. Skriver ut riktig medisin. Blitt mye bedre.
Bjørnar tok over for min tidligere fastlege som gikk ut i pensjon. Etter flere vikarer for henne så endte jeg med Bjørnar. Mitt barn og jeg blir sett og tatt på alvor. Fremstår profesjonell og empatisk.
Har ingenting negativt å si så langt, og måtte skrive en positiv anmeldelse her da han fortjener det.
Anbefaler ikke denne fastlegen til noen.
Uansett hva jeg kom inn for følte meg bare i veien og følte han ikke hørte etter når jeg snakket. Jeg byttet fastlege så fort jeg kunne.