Olav Angen

Idungården Legesenter DA
Mann, 59 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1992)

Tilleggskompetanse

Sjømannslege

Ledige plasser

0 av 1550
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

6 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Idungården Legesenter DA Telefonnummer73 83 36 1073 83 36 ...
Olav Tryggvasons Gate 24C 7011 Trondheim
Vis kart
Olav Angen er en av 188 fastleger i Trondheim

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(25)
25 vurderinger
Tilgjengelighet
(19)
19 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(22)
22 vurderinger
Service
(20)
20 vurderinger

Siste vurderinger av Olav Angen

Presis, grundig og punktlig lege som gir god oppfølging

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Olav Angen har vært min fastlege i en årrekke. Angen har bistått meg i en rekke sammenhenger. Tidligere i forbindelse med revmatisk sykdom og omskolering, i senere tid i forbindelse med psykisk nedstemthet. Han har alltid tatt seg god tid til å gjøre en grundig jobb.

Jeg opplever Angen som direkte, tydelig og engasjert i meg som pasient. For litt over et år siden opplevde jeg mitt livs største krise. Perioden var preget av nedstemthet. Jeg var fanget i et svært negativt og selvutslettende tankemønster. Det preget i stor grad privatlivet og arbeidstilværelsen. I perioden gikk jeg regelmessig i samtale med Angen. Det var tøffe tak!

Angen er i motsetning til mange andre, streng og tydelig og han stiller krav til egeninnsats. Angen viser likevel at bryr seg om pasientene sine og at han strekker seg langt for å hjelpe dem. Ved enkelte anledninger tok han seg tid til å kontakte meg etter samtaletimene for å forsikre seg om at alt stod bra til. Dette anser jeg som en type oppfølging langt utover det en kan forvente seg som pasient. Dette har jeg satt stor pris på.

Under samtalene gikk mye av tiden med til å konfrontere og bryte med eget negativt tankemønster. Han ga meg noen utfordringer og kognetive strategier som jeg skulle jobbe med mellom timene. Dette har vært og er framdeles til stor hjelp. Takket være Angen ble jeg ikke sykmeldt fra jobb og ekteskapet gikk heller ikke i oppløsning.
Olav Angen er en dyktig lege og et medmenneske som bryr seg.

Ekstremt dyktig lege med god tid

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Olav Angen er en ekstremt dyktig lege, tar seg god tid og tar deg som pasient alvorlig.

Har vært min fastlege i flere år, og fått god hjelp til alt fra vonde knær til jobbrelaterte problemer.

Skriver henvisning når det trengs og bagatelliser ikke problemer.

Anbefales på det varmeste!

Dyktig fastlege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Han er en veldig dyktig lege som tar seg god tid, og spør alltid om det er noe mer jeg ønsker å ta opp.

Den beste legen jeg noen gang har hatt...helt til...

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

dr Angen er den beste legen jeg noen gang har hatt....helt til....
Jeg har slitt med Fibromyalgi, dvs kroniske smerter, daglig, angst, deperesjon og søvnløshet i snart 15 år. Da det hele startet ifor ca 15 år siden hadde jeg verdens beste lege...Desverre sluttet han som fastlege grunnet ny stilling. Jeg har byttet til utallige forskjellige leger siden, men ingen har hverken tatt meg alvorlig, hjulpet meg på noen som helst måte, eller jeg har ikke fått hjelp i det hele tatt. Ufattelig hvor mange rett og slett ubrukelige leger det finnes i Trondheim dessverre... Men så kom jeg til Dr Angen for første gang, i et siste håp om å få hjelp. Fra den første timen ble jeg tatt svært seriøst. Han hjalp meg med alt jeg ba om hjelp til, og lyttet til meg under hele timen, på alle timene. Han var rett og slett helt utrolig snill, god, varm og forståelsesfull. Jeg følte meg som verdens heldigste som endelig hadde funnet en skikkelig lege. Dessverre så hadde jeg de siste 3-4 årene grunnet null hjelp av andre leger, og at jeg de siste årene hadde opplevd svært tunge perioder med flere tragiske dødsfall av flere av mine nærmeste familiemedlemmer, noe som gjorde at jeg dessverre begynte med selv medisinering. Noe jeg var svært flau over, og noe jeg rett og slett ikke turde å be om hjelp for, da skammen var uutholdelig. En dag kom dette likevel fram på en time jeg hadde, da jeg ikke orket mer av dette, og ba om hjelp til og bli frisk. Han reagerte med et voldsomt sinne, mente jeg hadde holdt han for narr, og jeg reagerte med sjokk, vantro og skuffelse. Hvor ble det av den snille, forståelsesfulle og gode legen jeg nå hadde hatt det siste halve året, og som jeg stolte 100% på? Han knakk meg helt der og da. Jeg dro aldri tilbake. Bortsett fra denne episoden, er han egentlig den beste legen man kan tenke seg, men hans reaksjon over hva jeg fortalte han, gjorde dessverre at jeg følte stor skam, følte at han så svært dømmende på meg og hva jeg hadde gjort, og at jeg ikke hadde vært ærlig om det fra første time. Men det er enkelte ting man føler så stor skam over, at det er ikke så lett og innrømme alt til en lege som er ny. At han ikke behandlet meg som et menneske selv om jeg hadde et rusproblem gjorde meg svært trist. Han slo rett og slett hånda av meg. Håper den nye fastlegen min reagerer annerledes, så jeg kan få den hjelpen jeg trenger, og ikke blir dømt for at jeg har utviklet et problem, pga null hjelp fra de forrige legene jeg har hatt de siste 15 årene.

Flink, hyggelig, til stedeværende, snill og forståelsesfull

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Olav Angen har vært min fastlege i mange år med avbrudd da han jobbet v St.Olav en periode. Jeg ble så glad da han kom tilbake til praksisen sin v Idungården legesenter. En bedre fastlege må en lete lenge etter. Jeg føler meg trygg på at han tar meg alvorlig og jeg får hjelp. I tillegg blir en møtt med vennlighet av de som tar telefoner eller behandler melding fra meg ved legesentret. Rask tilbakemelding på mine henvendelser fra Angen. Heldig er jeg.